Gala stelelor baletului rus

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Decembrie 2020, 19:00 Luni

Descriere

Gala Stelelor Baletului Rus (re)vine la București cu un nou spectacol de excepție
După ce anul trecut ați putut admira vedetele de la Bolshoi Ballet Moscova în “Spectacol de Gală!”, iar anul acesta v-ați bucurat de trei zile de neuitat cu ocazia Festivalului Baletului Rusesc oferit de balerini de la Kremlin Palace, Stanislavsy Nemirovich-Dancenko Moscova sau Teatrul de Stat din Saransk, care au dansat pe scena Sălii Palatului într-un decor unic realizat prin metode multi-media 3D de tehnicenii de la Russian Multimedia Ballet Theatre, primăvara anului 2020 aduce un nou spectacol de balet de cea mai inaltă ținută.
Astfel, pe data de 9 martie, pe scena Sălii Palatului din București, va avea loc Gala Stelelor Baletului Rus, cu participarea unora dintre cei mai mari balerini ai momentului de la celebrele teatre Bolshoi Moscova și Mariinsky Sankt Petersburg.
Printre artiștii care deja au confirmat participarea la Gala Baletului Rus de la București se numără Ana Turazashvili - prim solist, Anna Nikulina - balerin principal, Mikhail Lobukhin - balerin principal și Denis Rodkin - balerin principal, de la Teatrul Bolshoi din Moscova în timp ce de la Mariinsky Sankt Petersburg vor urca pe scenă Nadezhda Batoeva - prim solist și Aleksander Sergeev - prim solist. Acestora li se vor alătura și alte nume mari ale baletului din Federația Rusă care urmează să își definitiveze programul în următoarele săptămâni și să se alăture echipei care deja a confirmat participarea în spectacolul din România.
Programul Galei este alcătuit din două acte a câte 50 de minute, un act cuprinzând duete din opere clasice iar cel de-al doilea din opere moderne. Astfel, publicul din România va putea admira pas de deux din Raymonda, Le Park, Carmen, Flame of Paris, Tango de Piazzolla, Carnaval Venețian, Spartacus, Don Quixoten sau solo-uri celebre precum Moartea Lebedei sau Solo de Visotsky.

Spectacolul va avea loc la Sala Palatului, in data de 14 decembrie, de la ora 19.00

Bilete: www.eventim.ro și la Sala Palatului

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?