3 Sud Est - Nostalgia

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 7 Noiembrie 2020, 19:45 Sâmbătă
Telefon Informații: 0725 345 345 / 0743 345 345

Descriere

„Amintirile” unui concert 3 SUD EST prind viață pe scena din Orașul cu Chef de Viață.
Vino alături de prieteni să cântăm cele mai iubite hituri și să ne bucurăm de un show cu adevărat epic, coborât direct dintre „Stele”.

ATENTIE:
Pentru a lua cina, vă recomandăm să ajungeți cu minim 90 de minute înainte de începerea evenimentului, având în vedere faptul că în perioada în care artiștii sunt pe scenă este permis doar consumul de băuturi ambalate individual și nu este permis consumul de mâncare. Mesele vor fi debarasate cu 10 minute înainte de ora începerii actului artistic, pe mese putând fi păstrate doar băuturile ambalate individual. Dar fiți fără grijă, ne-am pregătit cu bere, sucuri și apă la sticlă, miniaturi de vin și spirits, precum și long drinks ambalate individual.
Conform normelor în vigoare dansul este interzis, iar pe durata desfășurării evenimentului este necesară purtarea măștii.
Ca urmare a reglementărilor temporare de distanțare socială, Berăria H funcționează la o capacitate cu mult redusă (aprox. 1/3 din capacitatea noastră normală).
De aceea vă recomandăm cumpărarea cât mai din timp a biletelor, pentru a "prinde" un loc.
Să nu ziceți că nu v-am spus!

IMPORTANT:
Biletele se vând în pachete de 2, 3, 4, 5, 6, conform meselor din locație, și există un număr limitat de pachete din fiecare tip, disponibilitatea putând fi verificată pe platforma yellowtickets.ro.
În caz că veți cumpără mai mult de 6 bilete, vă vor fi alocate mai multe mese alăturate, distanțate conform normelor.
Momentan nu avem posibilitatea de a vinde bilete individuale, însă te încurajăm să vii la concert împreună cu cei dragi.
În cazul în care vrei să te alături unui grup de prieteni care au cumpărat deja bilete, te rugăm să contactezi departamentul nostru de rezervări pentru a primi un link special de unde se poate cumpăra doar 1 bilet.
Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă.
Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.
______________________________
Rezervările se fac:
Prin FORMULARUL WEB: https://www.berariah.ro/ev/3-sud-est-7-nov
Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play: https://play.google.com/store/apps/details... & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
0725 345 345 / 0743 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
vreau@berariah.ro
__________________
Reguli simple de urmat pentru liniștea tuturor:
1. Pentru a evita aglomerarea, vă rugăm să respectați fluxul de intrare / ieșire conform marcajelor.
2. Am redus capacitatea pentru a ne bucura de evenimente în siguranță. Te rugăm să ne ajuți și tu, respectând indicațiile noastre și normele în vigoare.
3. Nu părăsi locul care ți-a fost alocat la masă dacă nu e neapărat necesar. În cazul în care o faci pentru a merge la toaletă sau la locul pentru fumat, te rugăm să porți mască.
4. Pentru siguranța ta și a celor din jur, te rugăm să porți MASCA DE PROTECTIE de la intrare până la masă, atunci când nu stai la masă și PE TOATA DURATA EVENIMENTULUI, conform normelor în vigoare.
5. În intervalul de timp în care artiștii sunt pe scenă este permis doar consumul de băuturi ambalate individual și nu este permis consumul de mâncare. Așadar mesele vor fi debarasate cu 10 minute înainte de ora începerii actului artistic, pe mese putând fi păstrate doar băuturile ambalate individual. Dar fiți fără grijă, ne-am pregătit cu bere, sucuri și apă la sticlă, miniaturi de vin și spirits, precum și long drinks ambalate individual.
6. Nu vom accepta ca spectatorii să vină în fața scenei, să ocupe culoarele sau spațiile dintre alte mese ce nu le-au fost alocate. Conform normelor în vigoare DANSUL ESTE INTERZIS!
7. Accesul se face doar pe bază de rezervare. Aceasta se poate face în prealabil sau direct la intrare prin aplicația Berăriei H, ori completând formularul aferent de pe www.berariah.ro în cazul în care ai cumpărat biletele de la intrare.
8. Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și avem plasate mai multe dispensere cu dezinfectant în puncte cheie și pe mese, deci te rugăm să le folosești cu încredere cât de des este nevoie.
9. Putem comoda maxim 6 persoane la aceeași masă, excepție făcând familiile care pot demonstra că au același domiciliu.
10.Important: păstrează distanța de 1.5 m față de alte persoane. (dacă nu te descurci cu măsuratul, te putem ajuta cu niște metri de bere)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?