ABBA Symphonic Tribute Show

Imagini

Informații

Data: 8 Octombrie 2023 Duminică

Descriere

Pe 8 octombrie 2023 va asteptam la Sala Palatului din Bucuresti la un concert ABBA Symphonic Tribute Show - Dancing Queen. Turneul a traversat deja toata Europa si toate showurile au fost sold out! Un concert simfonic deosebit de puternic si emotional, un spectacol care sarbatoreste a 50-a aniversare a uneia dintre formatiile care au facut istorie in muzica internationala: ABBA. Un trailer oficial poate fi gasit aici. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird.


De la "Mamma Mia" la "Gimme Gimme", de la "Fernando", la "Super Trooper" si bineinteles sa nu uitam de "Dancing Queen", aveti acum ocazia sa ascultati cantece atemporale reinterpretate in maniera simfonica.

Spectacolul "DANCING QUEEN – ABBA SYMPHONIC Tribute Show" face parte dintr-un turneu care deja este sold out in toate salile din Europa, spectacol care se incheie de fiecare data cu multe aplauze si emotii.

Anul acesta sarbatorim 50 de ani de la aparitia formatei ABBA, legendara trupa suedeza care a scris unele dintre cele mai semnificative si de neuitat pagini din istoria muzicii pop si a muzicii disco din toate timpurile, vanzand peste 400 de milioane de albume in doar zece ani si batand multiple recorduri mondiale.

Conceput si creat de VignaPR si AND Production, "DANCING QUEEN – ABBA SYMPHONIC Tribute Show" este un concert simfonic spectaculos dedicat sarbatoririi unuia dintre cele mai importante formatii care au existat vreodata, trupa care a reusit sa creeze cantece care imbina influente disco si balade emotionante, sound-uri traditionale europene cu influente exotice, instrumente complexe si productii studiate cu detalii perfectioniste care au reusit astfel sa impace muzical gusturile tuturor persoanelor din fiecare colt al lumii, traversand si cucerind multe generatii de-a lungul timpului.

De-a lungul anilor au existat zeci si sute de proiecte care au incercat sa readuca muzica ABBA, in variante reinterpretate insa in acest caz nu este un simplu omagiu, ci un spectacol total, o reproducere adevarata si fidela a detaliilor care au caracterizat si distins formatia ABBA, stilul lor unic si istoria lor: de la costumele pitoresti pana la videoclipurile psihedelice, trecand printr-un spatiu vizual extrem de pitoresc si spectaculos, fiecare secunda din spectacol este menita sa captiveze simturile tuturor. In „DANCING QUEEN – ABBA SYMPHONIC Tribute Show” totul este mai mult decat perfect, publicul fiind realmente transportat in povestea spectacolului.

Biletele au urmatoarele preturi:

- earlybird (primele 200 din fiecare categorie): Cat A 249 lei, Cat B 189 lei, Cat C 149 lei, Cat D 99 lei
- presale: Cat A 269 lei, Cat B 209 lei, Cat C 169 lei, Cat D 119 lei
- la acces: Cat A 280 lei, Cat B 230 lei, Cat C 190 lei, Cat D 140lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing si poate activa dinamic pricing.
Un eveniment BestMusic Live Concerts

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?