Ad Libitum

Imagini

Informații

Data: 14 Februarie 2024, 19:30 Miercuri
Evenimentele trecute
  • 14 Februarie 2023, 20:00 Marți
  • 6 Mai 2022, 20:00 Vineri
  • 22 Octombrie 2021, 20:00 Vineri

Descriere

Rezervarea locurilor în restaurant este obligatorie după achiziționarea biletelor. Telefon rezervări: 0727 677 777.

Open Doors: 19:30
Pe 14 februarie, la 14thLANE, cei 4 tenori care alcătuiesc Ad Libitum își armonizează vocile într-un show ce face melodiile tale preferate să vibreze la o cu totul altă frecvență.Glasurile lor unice și interpretarea lor originală dau dimensiuni noi muzicii, transformând stilul pop în vals și romanța în operă.

 

Un spectacol vocal pe măsura celui culinar din meniul a la carte. O experiență amețitoare, similară celei oferite de lista de vinuri. Un eveniment la care e bine să faci rezervare cât mai repede, alături de cineva drag ție.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?