Al Bano & Romina Power - LIVE TOUR 2021

Imagini

Informații

Data: 11 Noiembrie 2021, 19:00 Joi
Preț: 110 - 390 lei

Descriere

Cuplul cel mai iubit de publicul internațional al muzicii italiene "Al Bano&Romina Power" își reia “LIVE TOUR 2021”, întrerupt în 2020 din cauza pandemiei Covid -19. În noua reprogramare a tuturor datelor europene, datele de la București au fost incluse pentru ziua de 11 noiembrie 2021, începând cu ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti.

 O ocazie specială de a putea asculta noul album și toate cele mai mari succese internaționale ale Al Bano&Romina Power.

Artiștii, țin in mod particular la România, din acest motiv după succesul din 2014, sunt foarte fericiți să poată reveni pe scena Sălii Palatului din București, pentru a susține un concert în care doresc să ofere fanilor lor și publicului român bucuria și fericirea de a fi din nou împreună. Lista de melodii a concertului va fi o reinterpretare a celor mai mari succese și prezentarea noului album (după douăzeci și cinci de ani), lansat cu ocazia Festival Sanremo 2020, dar nu a fost prezentat în concerte, așa  cum era planificat, pentru cunoscutele cauze ale Pandemiei.

Biletele puse în vânzare pe circuitele online: eventim.ro - iabilet.ro și in reteaua iabilet.ro/retea  și Casa de Bilete de la "Sala Palatului".

Al Bano și Romina Power "LIVE TOUR" 2021 – SALA PALATULUI 11 NOIEMBRIE 2021 – ORA 19:30 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?