Alex & The Fat Penguins • Lansare Album "Negru Unicorn"

Imagini

Informații

Data: 2 Aprilie 2023, 21:00 Duminică

Descriere

Alex & The Fat Penguins vin pe 2 aprilie la Expirat cu cel de-al doilea album al lor - „Negru Unicorn”.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

„Negru Unicorn” este albumul cu numărul 2 din ghiozdanul Pinguinilor.

Majoritatea pieselor au fost înregistrate în studioul improvizat din dormitor, restul într-un cadru profesionist. De menționat este faptul că piesa „Acasă” a fost produsă de Adrian Despot și înregistrată în studioul celor de la Vița de Vie.

Fiind compuse după pandemie, mesajele pieselor sunt într-o sinergie cu experiențele trăite de atunci și până în prezent. De la îmbolnăvire la vindecare, de la dorul de casa la dorul de dor, de la călătorie la destinație, de la întuneric până la soare, suferință, fericire, de la războiul ce se poartă în sufletele noastre până la pacea ce se va așterne peste Ucraina și peste lumea întreagă.

Piesele care închid albumul sunt scrise cu ideea de live în cap, vedem oamenii cântând și dansând alături de noi. Influența la nivelul sound-ului rămâne aproape neschimbată, însă 3 piese fac excepție, având la baza un filon tradițional/folcloric. Lansarea va avea loc pe 2 aprilie în Expirat, „calul de tracțiune” fiind piesa „Cai de tinichea”, care va fi însoțită și de un videoclip.

„Sperăm ca acest album să transmită măcar jumătatea din emoția pe care am investit-o cu atâta drag în el.” – Alex & The Fat Penguins

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?