Alexandra Ușurelu

Imagini

Informații

Data: 23 Septembrie 2021, 19:30 Joi

Descriere

“Mai multă muzică decât marketing” este ideea după care Alexandra Ușurelu și-a condus până acum întreaga sa activitate, o idee puternică ce i-a adus un succes comercial absolut surprinzător. Începându-și cariera ca artist muzical pe scena Teatrului Odeon din București, ea a devenind în scurt timp de la lansarea albumului său de debut una dintre cele mai de succes artiste independente din România, cu numeroase cereri de concerte și mii de plătitori de bilete anual.
Pe cel mai recent album de studio lansat, ”Fata care chiar există”, Alexandra abordează teme și subiecte cu greutate, toate având o poezie modernă ce transcende tematicile din muzica pop actuală, o poezie îmbrăcată cu sonorități fine, de muzică clasică, jazz clasic sau sonoritățile esențiale ale muzicii folk, readuse în actualitate și reinterpretate.
Teatrul de Vară ”Mihai Eminescu” din București a devenit în perioada pandemiei una dintre cele mai importante scene din București, o scenă pe care Alexandra Ușurelu a reușit să monteze ineditele sale producții de concert de dimensiune mare, fără constrângeri. Pe 23 septembrie 2021, de la ora 19:30, Alexandra Ușurelu revine pe scena teatrului de vară cu un nou concert special alături de band-ul său ce adună muzicieni remarcabili ai scenei de jazz sau ai orchestrelor naționale de prestigiu.
Într-o lume în viteză, în care toți cumpără în grabă de la hypermarket, Alexandra Ușurelu este de multe ori comparată cu ”magazinul acela special cu sute de soiuri de vin, pentru care călătorești seara până în partea cealaltă a orașului, știind că vei găsi cu siguranță ceva excelent pentru gustul tău” și își confirmă cu acest nou material discografic lansat poziția unică în piața muzicală românească.

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?