Alexandra Usurelu - Usor Jazz

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 28 Martie 2020, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Alexandra Ușurelu, o poveste de real succes a muzicii independente din România, prezintă concertul “Ușor jazz” la Sala Gloria din București, pe 28 martie 2020, începând cu ora 20:00.
Invitat special în concert este trompetistul Sebastian Burneci.

Melodiile care au emoționat profund publicul în turneele sale din teatre sunt puse acum în scenă cu rafinate sonorități de jazz clasic, în cea mai complexă prezentare a lor.
Instrumentiști remarcabili ai scenei de jazz și membri ai orchestrelor naționale de prestigiu o vor acompania pe Alexandra Ușurelu în concertul din 28 martie, de la Sala Gloria.

Cu același sarm al artistei și aceeași căldură transmisă către public de pe scenă, seria de concerte “Ușor Jazz” are o producție de concert discretă, dar la fel de impresionantă.

”Muzica pe care Alexandra Ușurelu o aduce este pentru întuneric spart din loc în loc de veioze, pentru umbrele colorate ale sufletului, pentru singurătate în casă, pentru seara, pentru un pahar de vin în companie de gând molcom, pentru chipurile frumoase din noi. E o muzică de făcut tihnă pe dinăuntru.” - Marius Constantinescu, jurnalist

Alexandra Ușurelu este un nume ce garantează o anume ținută artistică, într-un context muzical lipsit de consistență. “Ușor Jazz” este puntea muzicii complexe către un public larg, dar din ce în ce mai interesat de alternative artistice.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?