Alternosfera

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 Decembrie 2019, 19:00 Vineri
Locul:Bucureşti, Romexpo Bucureşti

Descriere

După un turneu de promovare a albumului Arhitectul din Babel și Concertul Aniversar 20 de ani, Alternosfera revine la București pe 13 decembrie cu un mare concert la Romexpo (Pavilioniul A) , Postscriptum din Babel. Pentru acest eveniment organizatorii promit o producție specială, cu sunet de calitate, lumini și proiecții video, iar trupa vine cu un program extins. Primele 500 de bilete au preț special.

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-concert-alternosfera-la-romexpo-postscriptum-din-babel-45787/

Zona Golden Circle se află în fața scenei și este limitată la 700 de bilete. Zona VIP se află la înaltimea de 2 metri, pe o platformă și are bar dedicat. Fanii din zona VIP vor primi câte un Gift Pack. Show-ul are loc în Pavilionul A (Central) al Romexpo.

La prețul tuturor biletelor se adaugă și comisionul de emitere bilet de 3 lei. Copiii sub 7 ani au accesul gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte, posesor de bilet valabil.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, E.Rent și Sphere Records, powered by ROCK FM

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?