An Theos & Friends

Imagini

Informații

Data: 22 Septembrie 2022 Joi

Descriere

Celebra trupă de folk metal An Theos revine pe scenă după trei ani de absență
București, 25 august 2022: După trei ani de absență, trupa An Theos se întoarce pe scena de metal din România cu evenimentul “An Theos & Friends + Special Guests” care va avea loc pe 22 septembrie la Quantic Club în București (link eveniment).
Data de 22 septembrie 2022 va aduce in Clubul Quantic din Bucuresti, un moment special pe care voi l-ati asteptat si l-ati sperat: An Theos se reuneste dupa o pauza de de 2 ani si jumatate intr-un eveniment cu totul deosebit intitulat An Theos & Friends. V-am pregatit o serie de surprize pentru acest eveniment pe care le vom anunta treptat in zilele ce vor urma.

“A fost o perioadăincredibil de greapentrutoți. Mii de mesaje, telefoane. Astăzimăbucurcă, împreunăcu Dragoș Gabi Andrei, Loredana Butnaru, Lorena Mitoi, Teddy Bejenaru, Tudor Uscoiși Cătălin Ungureanu, am decis ca toateeforturile pe care le-am făcutsănu fie înzadar. Astfel, dupăaproapetrei ani, avemplăcereasărevenimînfațavoastrăcu multăenergie, voiebunăși epic folk metal. Guess who's back on the road again?”, afirmăFlorin Costăchiță, unuldintrevocaliitrupei An Theos.

Ne bucurăm, de asemenea, săvăanunțămcăbuniinoștriprieteni, trupaGwendydd, ne vor fi alăturiîncadrulevenimentului din 22 septembrie de la Quantic.

Fondatăîn Sofia (Bulgaria), în 2018, Gwendyddesteprintretrupele cu ceamairapidădezvoltare din zona metal. Trupaesterecunoscutăde uneledintrecelemaiimportantereviste - precum Metal Hammer și Rock Hard, dupăce a făcutechipăcu legendaracasăde discuri din Germania, Drakkar, pentrulansareacelui de-al doilea album al lor „Censored”.

Pentru a completa line-up-ulacestuievenimentșipentrucăne dorimsăsusținem scena underground de rock și metal din România, am decissăoferimoportunitateauneitrupeaflatăla început de drum sădeschidăseara, alături de Gwendydd.

Dacăvreisăai sanșa de a cânta, pe 22 septembrie, pe aceeașiscenăcu noi, trebuiesăurmezi o serie de pașisimpli:

Intrăpe pagina de Facebook An Theos

Înscrie-țitrupaîn Poll, pânăpe 9 septembrie

Share-uieșteevenimentulșiinvită-țiprieteniisătevoteze

Trimite-ne un email pe adresaan.theos.band@gmail.com care săconținăun scurt bio al trupeiși o fotografiereprezentativăși link-uriundevăputemascultașivedea.

Noi vomanaliza cu atențietoateînscrierileșivomanunțatrupacâștigătoare cu o săptămânăînainte de eveniment. Văținempumnii!

Pentru a fi la curent cu celemainoiinformațiiurmăriți-ne pe paginilenoastre de socializare:

Contact An Theos
Site An Theos
Youtube An Theos
Facebook An Theoss

Created in Sofia / Bulgaria in 2018 GWENDYDD is amongst the fastest developing bands in the scene.
And even though the 2020 pandemic has hit them hard and destroyed all existing tour plans, it motivated
the band to work harder.
While being recognised by some of the most important magazines - such as METAL HAMMER and
ROCK HARD, GWENDYDD takes the next big leap forward in their evolution in 2022.
After teaming up with the legendary Germany-based label DRAKKAR, the release of their second album
“Censored” marks the next big milestone on their journey.
Complemented by the mastering fingerprint of Max Morton (Jinjer, Ignea,..) once again the band stays true
to their principle: “Gwendydd’s music is 100% Gwendydd, and no one else”.

Biletele se pot achizitiona in reteaua Iabilet la un pret special de 55 Ron pana pe data de 15 august, 65 pana la data de 21 septembrie, urmand ca in ziua evenimentului bilete de la intrare sa fie la pretul de 75.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?