Andra - Pasión

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data:
  • 5 Septembrie 2020, 20:00 Sâmbătă
  • 6 Septembrie 2020, 20:00 Duminică
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Andra - Pasión

Descriere

Andra aduce pasiunea latino în România cu super producția Pasión

Andra este gata să pună în scenă o nouă super producție care va cuceri publicul: Pasión! Showul de muzică latino programat pe 5 aprilie la Sala Palatului va conține momente artistice inedite și super invitați surpriză.

Producția este o continuare firească în cariera Andrei după succesele incredibile înregistrate de colaborările internaționale, întâi cu David Bisbal, deținător a mai multe premii Latin Grammy, apoi cu Pachanga, Descemer Bueno și Enrigue Iglesias, unui din superstarurile momentului în industria muzicii latino, supranumit Regele Muzicii Pop-Latino.

“Muzica latino și limba spaniolă mă inspiră enorm. Ritmurile de salsa, cha-cha, rumba,sau samba mă fac să dansez imediat. Am cu adevărat o pasiune pentru această muzică și de aceea am dat numele acestui show Pasión! Cred că și publicul meu este fermecat de muzica latino, am simțit asta în succesul pieselor mele și cred că putem face împreună un carnaval la Sala Palatului cum numai în Rio de Janeiro s-a mai văzut!”

Producția Andra Records va fi la standardele înalte cu care artista deja și-a obișnuit publicul: atât la nivelul regiei, a coregrafiei, dar și când vine vorba de aparatura de sunet, cu tehnologie de cel mai înalt nivel, folosită și de artiștii internaționli în showurile lor.

Se anunță un spectacol extrem de căutat, de altfel ca toate toate showurile artistei. Ele au fost ținute cu casa închisă, atât la Sala Palatului, cât și în alte săli de concerte din țară și din străinătate, ea zdrobind recorduri cu viteza cu care biletele s-au epuizat. Este cazul “Tradițional”, “Aievea” și “Iubirea Schimbă tot”.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?