Arch Enemy

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 20 Septembrie 2017, 20:00 Miercuri

Descriere

Miercuri, 20 septembrie 2017, de la ora 20:00, suedezii de la Arch Enemy concertează în Club Quantic din Bucureşti. Concertul trupei face parte din turneul de promovare a celui mai recent album „Will to Power” (2017).  Trupa Jinjer (Ucraina) cântă în deschidere.

Proiectul Arch Enemy a debutat în 1996 şi, iniţial, a fost alcătuit din membrii unor trupe importante la acea vreme: Carcass, Armageddon, Mercyful Fate, Carnage şi Spiritual Beggars. Succesul comercial a coincis cu venirea solistei Angela Gossow în trupă, în anul 2000.

O schimbare majoră a apărut în 2014, atunci când Angela Gossow a predat ştafeta Alissei White Gluz, cu care Arch Enemy a lansat albumul „War Eternal” (2014) şi „As the Stage Burn” (2017), un material live deosebit. Stilul muzical al trupei este melodic death metal, cu influenţe de progresiv metal.

Aplaudată de fani şi apreciată de critici pentru aportul pe care trupa l-a avut în metalul extrem, cu 10 albume de studio la activ, Arch Enemy a urcat pe scenele celor mai mari festivaluri de gen din Europa.

Trupa Jinjer a fost înfiinţată în 2009, dar o dată cu venirea solistei Tatiana Shmaylyuk, şi-a câştigat titlul de cea mai bună trupă de metal din Ucraina. Cu un stil muzical care cuprinde elemente de groove şi progresiv metal, cu influenţe precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage sau Death, membrii trupei sunt dedicaţi în totalitate muzicii pe care o creează.

Până în prezent, trupa are la activ 3 albume de studio, cel mai recent „King of Everything” (2016) a fost lansat sub egida casei de discuri Napalm Records.

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?