BartolomeyBittmann progressive strings vienna

Imagini

Informații

Descriere

... superb compus și excelent interpretat ! (Nicolaus Harnoncourt)
Ador inspirația și energia lor creativă ! (Michel Portal)
Bucurie nestăvilită și ritm radical (Wolfgang Muthspiel)

BartolomeyBittman doi muzicieni fabuloși din Austria, exploratori ai muzicii progresive, care vă vor conduce pe parcursul show-ului lor într-o zonă unică, la frontiera dintre jazz, rock, world și muzică clasică.

Jazz-funk, rock gotic cu glissandi de arcuș care taie respirația, mișcare scenică de house, se îmbină cu improvizația liberă și nuanțe de muzică clasică contemporană. Pasajele vocale întăresc prezența instrumentală puternică; sunetul variază de la melancolic la agresiv. Un crossover perfect !

Indiferent dacă sunteți iubitor de jazz, world, sau de muzică clasică, acest concert este pentru Dumneavoastră !

O trupă care explodează de bucuria de a cânta ! Doi muzicieni care comunică, se transfigurează și creează atât de genial împreună, încât nu există două concerte la fel.

BartolomeyBittmann reunește doi poeți muzicali adevărați, un eveniment care nu poate reuși decât atunci când există cel mai înalt grad de precizie și abilitate/

BartolomeyBittmann cântă împreună din 2012. Ultimul lor album, Zechs (Zece), apărut în acest an, tocmai a primit în august 2022 luna aceasta Premiul Criticii de Disc din Austria.

Klemens Bittmann (vioară și mandola) a căutat întotdeauna proiectele crossover: după ce a studiat vioara la Universitatea de Muzică și Arte Spectacolului din Graz, a studiat vioara de jazz cu Didier Lockwood la Paris. Colaborează cu acordeonistul Klaus Paier, chitariștii Alegre Correa și Wolfgang Muthspiel, trio-ul folksmilch, și în plus, este profesor la Universitatea de Artă din Graz. În calitate de aranjor muzical, a fost responsabil pentru înregistrarea revoluționară „Celebrating The Mahavishnu Orchestra” a radio.string.quartet.vienna, lansată de ACT MUSIC.
Matthias Bartolomey (violoncel) are o carieră mai degrabă ancorată în muzica occidentală. Din 2010 este violoncelist solist al legendarului Concentus Musicus Wien, fondat de Nikolaus Harnoncourt în 1952. Absolvent al Universității de Muzică din Viena și al celebrului Mozarteum din Salzburg, a lucrat în Orchestra Operei de Stat din Viena, Filarmonica din Viena, Orchestra de Cameră a Europei și Orchestra de Cameră Mahler (cu care a și apărut pe scena Festivalului George Enescu).
BartolomeyBittmann este proiectul lor de suflet.

Un concert propus de Jazz Fan Rising, asociația connoisseur-ilor de jazz, în partenariat cu Forumul Cultural Austriac. Organizator: Fundația Jazz Festivals&Events.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?