Bosquito

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 31 Iulie 2021, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Hei! Voi ce faceți? Noi pregătim ceva frumos! În luna august vom împlini 1 Anișor de la deschiderea grădinii! Cu chiu, cu vai creștem și ne facem mari-mari până la stele! Merită să sărbătorim și nu oricum! La petrecerea noastră aniversară va cânta trupa Bosquito și presupun că te întrebai când va veni momentul să-i aducem pe scena din grădină!
Vă așteptăm la concertul Bosquito sâmbătă, pe 31 Iulie, să sărbătorim împreună cel mai frumos Anișor din viața noastră!
Bosquito este o formație românească de muzică, fondată de Radu Almășan. Trupa abordează un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe care variază de la muzică țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de rock alternativ. În perioada 2002-2005 au lansat o serie de melodii care au ajuns pe prima poziție a topurilor din România.
Formația a lansat 6 albume de studio: Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme din soare (2004), Babylon (2014) și Sus (2019)
Cel mai recent album, "Sus", a fost lansat în București la Arenele Romane pe 19 Octombrie 2019.
Turneul de promovare “Sus” 2019-2020 propune componența: Radu Almășan (voce), Ciprian Ioan Pascal (chitară), Mircea “Burete” Preda (chitară bas), Dorin Țapu (tobe), Gilberto Ortega (percuție).
Eveniment susținut de Domeniile Samburești, Carlsberg, Aqua Carpatica și Radio Guerrilla

Informatii
Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.

Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?