B.U.G. Mafia

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 17 Martie 2018, 20:00 Sâmbătă
Preț: 75 - 130 Lei

Descriere

Sămbătă, 17 martie 2018, de la ora 20:00, B.U.G. Mafia, una dintre cele mai iubite şi emblematice trupe hip hop de la noi, susţine un concert la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti.

B.U.G. Mafia este unul dintre cele mai apreciate branduri muzicale autohtone, fanii trupei alcătuind o adevarată comunitate: peste 845.000 de abonaţi şi aproape 600 milioane de vizualizări pe canalul YouTube, 1.400.000 de utilizatori Facebook, peste 1.150.000 de unităţi fizice vândute. Cel mai recent single al trupei, „Bani, Bani, Bani”, a fost lansat chiar înainte de concertul-eveniment „Românie, Fă Gălăgie!”, susţinut tot la Arenele Romane în luna mai a anului trecut.

Înfiinţată în 1993 de Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragoş Vlad Neagu) şi Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat, încă de la început, un fenomen cu impact major atât asupra muzicii, cât şi asupra societăţii româneşti.

Pe parcursul a peste 20 de ani de carieră muzicală, B.U.G. Mafia a lansat 10 albume de studio, două materiale Best Of (alături de un DVD), 6 maxi single-uri şi peste 10 videoclipuri. Cu fiecare dintre aceste produse, trupa a reuşit să îşi reconfirme statutul şi să îşi consolideze baza de fani dedicaţi. În această direcţie, baieţii de la B.U.G. Mafia au oferit gratuit materialele discografice fanilor, prin intermediul propriilor canale online de distribuţie.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?