byron - Backyard Season 2021

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 August 2021, 18:00 Miercuri

Descriere

Miercuri, 11.08.2021
Open doors: 18:00. Live: 19:30
Expirat Halele Carol - open air
Biletele se pun în vânzare prin iabilet.ro MARȚI, 20 IULIE, ora 10:00 fix:
https://www.iabilet.ro/site/event/65685/
ACCES:
Prețul unui bilet este de 90 lei.
Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.
Dacă n-a ajuns încă vestea la tine, a început Backyard Season 2021, o serie produsă la Expirat de prietenii de la Overground Music. Se cântă pe noua scenă din terasa de la Halele Carol, într-un nou format pe care va trebui să îl respectăm.
Informațiile complete despre ce reguli avem de urmat cu toții sunt la un scroll mai jos. Te rugăm să-ți iei puțin timp să le citești cu atenție.

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?