CELELALTE CUVINTE – ARMAGHEDON

Imagini

Informații

Data: 24 Iunie 2022 Vineri

Descriere

Jos, peste tot,
pe noroi de sânge zac, risipiți,
morții unui sfânt război
Și vii ce-n zadar se zbat, îngroziți,
să scape-ncercând,
a fost sa le fie dat,
blestemând, să piară curând...
Celelalte Cuvinte, trupa de progressive / heavy metal emblematică a rockului românesc revine la Quantic pentru celebrarea albumului Armaghedon pentru prima dată în formulă cu două chitare, la chitara pereche avându-l pe iscusitul Marius Pop, în data de 22 iunie.

Scos la lumină în 1994 și reeditat pe Vinil în 2021, Armaghedon este un album important în cariera trupei.

Prin albumul Armaghedon, formația ocupă un loc important și în underground-ul rockului românesc, abordând genuri precum doom metal - un element inedit chiar și în ziua de azi în lumea muzicală românească.

* Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.

Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.

Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.

Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.

Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.

În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?