Celelalte Cuvinte

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Septembrie 2021, 21:30 Miercuri
Preț: 54 lei - 84 lei

Descriere

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive trupe rock din România, revine la Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 15 septembrie 2021, de la ora 21:30.

Bilete:

VIP (loc la masă în fața scenei) - 84 lei
Acces General (loc la masă în sală) - 54 lei
*copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa, cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rock-ului românesc, cu o identitate aparte. Sonorităţile muzicale ale trupei sunt identificate imediat de orice fan. Niciodată comercialul nu a fost un criteriu de creaţie sau interpretare în cazul de faţă.

În mai mult de trei decenii, Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet), au adunat nenumărate ore de repetiții, înregistrări; întâlnirile cu publicul fiind întotdeauna evenimente speciale. De o însemnătate aparte atât pentru trupă cât și pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multă dăruire, multe provocări pentru spirit, dar și mângâieri pentru suflet.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?