Compact "Cântec Pentru Prieteni"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Iulie 2021 Duminică
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Compact "Cântec Pentru Prieteni"
Începutul evenimentului:18 Iulie 2021

Descriere

Pe 18 iulie 2021, la Arenele Romane din București, trupa Compact este protagonista unui nou eveniment - "Cântec pentru prieteni". "Fata din vis" este fără doar și poate hit-ul unor generații întregi de iubitori de muzică. La 40 de ani după ce Paul Ciuci, solistul, chitaristul și compozitorul trupei Compact a oferit această piesă publicului, și prin ea direcția stilistica a trupei, fanii formației sunt așteptați din nou pentru a o cânta alături de cei dragi.

Bilete concert Compact la Arenele Romane
Acces General - 85 lei
Info bilete:
Numărul biletelor este limitat pentru a se respecta reglementările în vigoare.
În situația în care evoluția crizei sanitare provocate de pandemia de coronavirus va impune anularea evenimentului, contravaloarea biletelor achiziționate va putea fi recuperată de la agenția de ticketing.
Concertul va reprezenta o trecere în revistă a succeselor cu care trupa și-a obișnuit fanii, prilej de a le aduce aminte de vacanțele de la Costinești, de baladele și piesele ritmate prezente în orice concert al formației, de mesajele pozitive transmise prin ele, atât de necesare în vremurile pe care le traversăm și, desigur, de timbrul vocal inconfundabil al lui Paul Ciuci.

În deschidere va cânta trupa orădeană Mustang. Orădenii vor deschide evenimentul printr-un concert realizat dintr-o selecție a celor mai apreciate piese de pe albumul pe care l-au lansat într-un an pandemic, disc ce poarta numele de "Generații".

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?