Concert Andra – Vis de iarna!

Imagini

Informații

Data: 6 Decembrie 2022, 19:30 Marți
Evenimentele trecute
  • 5 Decembrie 2022, 19:30 Luni

Descriere

Andra începe o serie de concerte extraordinare de colinde. Prima reprezentație, la Bucuresti, pe 6 decembrie de Moș Nicolae.
Andra aduce atmosfera sărbătorilor de iarnă printr-o serie de concerte extraordinare de colinde și muzică de Crăciun. Acompaniată de Orchestra Simfonică București și Grupul Vocal Acapella, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor, artista va urca pe scena Operei Nationale Bucuresti, pe 6 decembrie, de la ora 19:00.

„Crăciunul este o sărbătoare creștină care ne apropie mai mult unii de alții, este un moment în care ne gândim mai mult ca oricând la familie și la ceea ce ne împlinește. Îmi doresc ca prin concertele «Vis de Iarnă» să întăresc acest sentiment de căldură, generozitate și empatie și să dăruiesc momente de neuitat celor care ni se alătură.”, a declarat Andra.

Timp de 90 de minute, spectatorii vor fi purtați prin lumea magică a sărbătorilor, putând asculta piese în limba română, dar și din repertoriul internațional, în interpretarea Andrei și, a invitaților ei speciali. Duetele inedite sunt, ca în toate spectacolele artistei, un ingredient surpriză pentru încântarea publicului.

Nu este prima oară când Andra urcă pe scenă în luna decembrie cu un concert dedicat sărbătorilor de iarnă. În 2016 și în 2017, ea a concertat la Ateneul Român în beneficiul Fundației Hopes and Homes for Children, iar în 2019, artista a invitat publicul la Opera Română in beneficiul pacienților de la HOSPICE Casa Speranței.

Seria concertelor „Vis de Iarnă” va continua cu reprezentații în Bacau, Cluj-Napoca și alte orase care vor fi anuntate in curand!

 

luni, 5 decembrie, ora 19:30

Bilete

 

marți, 6 decembrie, ora 19:30

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?