Concert BREEZE

Imagini

Informații

Data: 18 Martie 2023, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Cunoscut si sub numele de “the Brazilian music that seduced the world”, stilul Bossa Nova are marele merit de a transpune auditoriul intr-o atmosfera unica si emotionanta si de a aduce oamenii impreuna prin muzica.
Breeze a fost fondat in anul 2011 de catre Florin Siia (bass) si Ioana Siia (vocalista), din dorinta de a explora ritmicitatea muzicii braziliene, jovialitatea stilului samba si sunetele delicate ale bossa novei.
Breeze va propune o formula quartet:
Ioana Siia - voce,
Florin Siia - bass/babybass,
Ovidiu Cristian - tobe,
Iosua Galev - pian
Concertele devin adevarate opere de arta, datorita pasiunii si chimiei dintre ei. Proiectul a fost elaborat, dupa principii internationale si ani de studiu, atat in tara cat si in strainatate (Cuba si SUA).
Cu cateva sute de concerte la activ, un canal de Youtube cu peste 5 milioane de vizualizari si fani din toata lumea, Breeze are intentia de a impartasi bucuria si dragostea prin muzica, hipnotizand publicul prin naturalete (caracteristica principala a stilului muzical aparut in Brazilia in anii 60: Bossa Nova).
Details:
Concert BREEZE
Open Doors: 19:00
Bilet: 50 Ron
Poiana Narciselor nr. 1 | Zona Cismigiu
Rezervări: 0762 733 224

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?