Concert Caritabil de Craciun cu Gheorghe Zamfir

Imagini

Informații

Data: 20 Decembrie 2022, 19:30 Marți

Descriere

Ambasadorul naiului, maestrul Gheorghe Zamfir, solista Alina Sorescu, tenorul Vlad Miriță, celebrele soprane Silvia Micu și Rodica Gabriela Anghelescu în acompaniamentul Orchestrei Simfonice Valahia sub bagheta dirijorului Florin Totan vor încânta audiența de la Ateneul Român printr-un spectacol de înaltă ținută, momente muzicale pline de emoție și interpretări variate ale unor melodii de Crăciun din repertoriul internațional sau colinde tradiționale românești, în armonie perfectă cu atmosfera de sărbătoare.
Alina Sorescu, artista care îmbrățișează cu iubire și dăruire totală rolul de mamă cu acela de fi artist pe scenă și profesor, trăiește cu intensitate fiecare clipă petrecută în compania fiicelor sale, vibrează în aplauzele publicului și lucrează la șlefuirea talentului muzical al copiilor din cadrul școlii de muzică „Picii lu’ Soreasca”.

In pragul sărbătorilor de iarnă, Alina Sorescu împlinește visurile unor copii mai puțin norocoși și inițiază organizarea unui concert caritabil special, alături de Fundația Ringier România, ce va avea loc pe 20 decembrie, la Ateneul Român, de la ora 19:30. Astfel, iubitorii de muzică sunt invitați la Concertul Caritabil de Crăciun și să contribuie la bucuria și strălucirea din ochii copiilor, oferindu-le un Crăciun de poveste prin intermediul muzicii. Evenimentul reunește pe aceeași scenă artiști de notorietate ai scenei muzicale românești care, de asemenea, au acceptat cu bucurie să susțină cauza proiectului pregătind publicului spectator un program muzical special, în ton cu specificul sărbătorilor de iarnă.

Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Iabilet.ro, la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc, respectiv 320 lei – Cat.II și 390 lei Cat.I.

Alina Sorescu - „Putina lume stie despre mine dar eu sunt o admiratoare a primei femeie pilot din America, Anne Morrow Lindbergh. Aceasta la un moment dat intr-un interviu a declarat: Nu poti rasplati bunatatea. Poti doar, la randu-ti, sa fii bun candva, undeva, pe parcursul vietii, acest lucru incerc si eu acum, aici prin acest concert caritabil. Muzica porneste din inima si se adreseaza inimilor iar cea mai minunata muzica a sufletului este bunatatea. Asa ca va invit sa daruim impreuna bucuria Craciunului.”

Beneficiile rezultate în urma vânzării biletelor se vor dona către programul de ajutorare a copiilor derulat de Fundația Ringier România.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?