Concert de anul nou chinezesc prezentat de Filarmonica din China

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Ianuarie 2020, 19:00 Luni

Descriere

Concert de anul nou chinezesc prezentat de Filarmonica din China cu invitat special maestrul Gheorghe Zamfir
**********************************************************
Orchestra Filarmonică din China(OFC) a fost înfiinţată la Beijing în mai 2000 pe baza Orchestra simfonică de Broadcasting din China. În ultimii 19 ani, OFC a realizat un salt uimitor înainte, a câștigat atenție largă acasă și în străinătate şi a devenit una dintre cele mai tinere și mai dinamice orchestre simfonice din China. În primăvara anului 2009, OFC a fost numit online Cele mai inspirate orchestre de Gramophone online. OFC a prezentat peste 3.000 de compoziții muzicale în cele peste 1.000 de spectacole, atrăgând milioane de spectatori. De la primul concert, OFC a prezentat numeroase premiere și s-a format propriul stil printr-o implicare artistică extinsă.
În perioada anilor 2000-2006, OFC a colaborat cu Deutsche Grammophon și a lansat 3 CD-uri, devenind ea însăși prima orchestră chineză care a lucrat cu o marcă importantă și a lansat înregistrări pe plan internațional. În 2012, OFC a lansat un set de 100 de CD-uri de înregistrări live din sezoanele sale anterioare.
*****************************************************
Director artistic și dirijor principal Long Yu este unul dintre cei mai remarcabili dirijori chinezi cu o reputație internațională consacrată, Maestro Long Yu este în prezent directorul artistic și dirijor șef al Orchestrei Filarmonicii din China, directorul muzical al Orchestrei Simfonice din Guangzhou, directorul muzical al Orchestrei Simfonice din Shanghai, directorul artistic al Festivalul de muzică din Beijing și muzica în aerul de vară, precum și principalul director invitat al Orchestrei Filarmonice din Hong Kong. Long Yu este unul dintre dirijorii care dirijează cel mai frecvent orchestrele mondiale de top, a apărut cu o listă de prestigiu a orchestrelor de frunte și a multor companii de operă din întreaga lume, inclusiv Filarmonica din New York, Orchestra Simfonică din Chicago, Orchestra din Philadelphia, Orchestra Filarmonicii din Los Angeles, Orchestra Simfonică de la Montreal Simfonie Națională Washington, Orchestră Simfonică Cincinnati, Orchester de Paris, Orchestra Simfonică din Bamberg, Opera de Stat din Hamburg, Rundfunk-Sinfonieorchester din Berlin, Rundfunk Sinfonie Orchester din Leipzig, Orchestra Filarmonică din Munchen, Orchestra Simfonică Sydney, Orchestra Simfonică BBC, Orchestra Simfonică din Toronto, Filarmonica din Hong Kong, Filarmonica din Tokyo și Orchestra Simfonică din Singapore.
******************************************************
First Half

Béla BARTÓK: Romanian Folk Dances, Sz. 56, BB 68

GUO Wenjing: Chou Kong Shan, Concerto for Bamboo Flute and orchestra, Op. 18 No.2
(Bamboo flute soloist: Wei Sijun)

20 minutes Intermission

Second Half

Ludwig Van Beethoven: Piano Concerto no.1 in C major, op 15
(Piano soloist: Wang Yalun)

Alexander BORODIN: Polovtsian Dances, from Prince Igor

Gheorghe Zamfir: Danse de la foret, Pan Flute with orchestra
(Pan Flute Soloist: Gheorghe Zamfir)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?