Concert de colinde - Lumina S-a născut - Luiza Spiridon și prietenii

Imagini

Informații

Data: 10 Decembrie 2023, 18:00 Duminică
Locul:Bucureşti, Auditorium Pallady

Descriere

Suntem încântați să vă invităm alături de noi la o seară specială, în care vom cânta despre nașterea Mântuitorului.

Concertul nostru aduce un amestec minunat de muzică religioasă și tradițională, care va întregi atmosfera de sărbătoare și va aduce bucurie și liniște în inimile dumneavoastră.

În cadrul acestui concert, veți avea ocazia să ascultați Grupurile Corale Enjoy & Signum acompaniate de orchestră alături de soliștii Luiza Spiridon și Dragoș Gârea.

De asemenea suntem bucuroși de prezenta corului de copii Cantus Junior, care vor interpreta cu vocile lor angelice piese muzicale tradiționale și contemporane.

Fiecare notă va fi cântată cu pasiune și emoție, în prim plan fiind mesajul de dragoste, speranță și pace adus de nașterea Domnului.

Toate aceste elemente muzicale se îmbină armonios pentru a crea o experiență unică.

Vă invităm să ne însoțiți în aceasta seară deosebită. Ne dorim să vă aducem lumină și bucurie în inimile dumneavoastră.

Vă mulțumim anticipat pentru prezența dumneavoastră la acest concert și suntem siguri vă veți încărca sufletul cu bucurie și pace.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?