Concert Dl Goe

Imagini

Informații

Data: 8 Decembrie 2023, 19:30 Vineri

Descriere

Vă invităm să sărbătorim împreună cei 6 ani de existență a trupei Dl Goe printr-un concert unplugged pe 8 decembrie 2023 la Sala Gloria din Bucuresti.
O călătorie muzicală fără artificii printr-un concert acustic unde se vor prezenta melodii rar cântate precum Kaki, Sburătorul, Aida și Bisou, dar și piese îndrăgite într-o altă reinterpretate.
În această atmosferă intimă și prietenoasă, trupa Dl Goe va fi însoțită de invitați speciali care au fost alături de formație în cei 6 ani de existență.
Ne vedem la bis!

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?