Concert DOMINO

Imagini

Informații

Data: 26 Ianuarie 2023, 20:00 Joi

Descriere

Joi, 26 ianuarie, trupa DOMINO te invită la club Control (str. Constantin Mille, nr 4) la primul lor concert din București din 2023.
Domino reușește să fie o trupă unică datorită combinației de instrumente folosite – țambal, chitară bas, clape și tobe, a prezenței scenice și a felului în care își surprind publicul de fiecare dată. Muzica lor se încadrează în categoria rock-ului alternativ însă are foarte multe influențe, mai ales din folclorul românesc, ceea ce face ca stilul lor să fie și mai greu de definit.

Catalogați încă de la debut drept unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte muzicale din ultima perioadă, Domino au debutat live în ianuarie 2013 la Viena reprezentând România la Târgul Național de Turism. De atunci, trupa a mai urcat pe scenele multor alte festivaluri din țară: Electric Castle, InTransylvania, Padina Fest, Peninsula, TIFF, Focus Festival, Creative Fest, Colors of Cluj și multe altele.

Dupa lansarea primului material discografic intitulat „Fuga Lolelor” lansat in anul 2017, trupa a luat o nouă direcție, reinventându-se prin noua formula a trupei, aducând pe piața muzicală alternativă din România un sound inovativ.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?