Concert extraordinar Irina Baianț

Imagini

Informații

Data: 23 Martie 2024, 19:30 Sâmbătă
Artiști:Irina Baianț
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Concert extraordinar Irina Baianț
Începutul evenimentului:23 Martie 2024, 19:30

Descriere

Soprana Irina Baianț, alături de Orchestra Simfonică București, vă invită la un eveniment de gală în 23 martie la Ateneul Român din București, eveniment ce va fi condus de dirijorul John Axelrod.
Concertul Extraordinar își așteaptă publicul într-una dintre cele mai importante clădiri din țară, elită a emblemei culturale, unică în lume, sub invitația unei ținute de gală, cunoscută ca expresie pentru seri care celebrează eleganta, frumusețea, puterea și strălucirea. Dress code: Black Tie.

Irina Baianț, cunoscută pentru vocea sa cu totul deosebită și prezența captivantă, vă propune un repertoriu clasic, cu arii de operă și cântece nobile, care să marcheze experiența covorului roșu pe care veți păși la primirea în Ateneu.

"Aș vrea să cunoaștem și să popularizăm latura cu totul specială a unei experiențe în care oamenii se întâlnesc cu cea mai bună variantă a lor. Concertele mele sunt mai mult decât muzică, sunt o stare, o lecție, o decizie, o experiență completă din care nici eu, nici publicul nu plecăm aceiași care am venit. Aici e seara laturii noastre nobile și rafinate! Vreau să strălucim cu toții! "

Sambata 23 martie, ora 19:30, Ateneul Român din București.

Bilete

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?