Concert IRIS - Nelu Dumitrescu

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 18 Iulie 2020, 20:30 Sâmbătă

Descriere

Concert IRIS – NELU DUMITRESCU FAMILYFEST Island
Hit-uri precum “Cine mă strigă în noapte”, “Trenul fara Naș”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca”, vor aduce parfumul anilor trecuți, emoționându-vă ca de fiecare dată cu prezența lor. Vă așteptăm la #FAMILYFEST Island, sâmbată, 18 iulie 2020 la orele 20:30.
Iris, este cel mai iubit grup de muzică rock, din România, o legendă vie a muzicii, care, în cei 44 de ani de carieră muzicală, și-a păstrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani. “Să nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”, “Casino” sau “Da, da, da”,” Eu stiu”, reprezintă doar câteva dintre mega-succesele grupului, de-a lungul anilor. Începând cu sfârșitul anului 1975 – începutul anului 1976, trei „muschetari„ – Nutu Olteanu – chitară, Elin Lechinteanu – bass și Nelu Dumitrescu – tobe, plini de ambiție, talent, dăruire și adevăr, au fondat trupa Iris.
• Accesul în locație, #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protectie.
• Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
• Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de Guvernul Romaniei.
* Toți spectacorii plătesc bilet!
**Așezarea se face conform planului de vanzare a biletelor.
***Se vor respecta cu strictețe toate măsurile sanitare de protecție!
Fiecărui spectator i se va lua temperatura înainte de a i se permite accesul în spațiul dedicat desfășurării spectacolului, care va avea loc în aer liber. De asemenea, se va pune la dispoziție dezinfectant și se va respecta distanța între spectatori.
Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.
Un concert marca Sprint Music, susținut de Național FM, 100% muzică românească.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?