Concert J-Rock MIYAVI

Imagini

Informații

Data: 23 Septembrie 2023, 20:00 Sâmbătă
Locul:Bucureşti, Arena Națională Bucureşti

Descriere

Vino la primul concert extraordinar de J-Rock susținut în România de celebrul artist japonez MI Ishihara Takamasa (石原 崇雅), cu numele de scenă MIYAVI. Evenimentul are loc pe 23 septembrie 2023, în zona exterioară a Arenei Naționale București (acces din Strada Maior Coravu).
Concertul, ce face parte din turneul european aniversar de 20 de ani al artistului, se desfășoară în cadrul celei de-a X-a ediții a festivalului culturilor asiatice, ASIA Fest.

 

Categorii bilete:

Presale General acces- 18 mai- 1 iunie 2023: 150 lei

General acces - 1 iunie – 23 septembrie 2023: 180 lei

VIP - Acces concert + Meet & Greet: 500 lei

MIYAVI este un foarte cunoscut muzician, actor, producător și filantrop japonez. El și-a început activitatea în 1999 și mai întâi a fost chitarist în trupa de visual kei rock Dué le quartz. Din 2002 și-a continuat cariera ca artist solo. În 2007, a devenit membru al supergrupului rock S.K.I.N., iar în 2009 și-a fondat propria companie, J-Glam. A avut și are turnee în întreaga lume. În 2022, a devenit membru al supergrupului rock The Last Rockstars.

 

În 2014, Miyavi a apărut în filmul Unbroken, regizat de Angelina Jolie, și a continuat să joace roluri mai mici în producții americane ca Kong: Skull Island și Stray. Din 2013, Miyavi este voluntar la ICNUR (UNHCR - Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați). În această calitate, a vizitat tabere de refugiați din întreaga lume. În noiembrie 2017, a fost numit oficial Ambasador al Bunăvoinței UNHCR.

 

MIYAVI unește culturile de pe tot globul prin mesajele sale muzicale și filantropice. Stilul său unic de a cânta la chitară, slap guitar (folosește degetele în loc de pană), l-a purtat în 8 turnee mondiale, cu 380 de spectacole live, în peste 30 de țări. Fanii îl denumesc pe MIYAVI „Chitaristul Samurai”.

Alte realizări includ aranjarea versiunii japoneză a piesei tematice pentru filmul de succes Mission: Impossible – Rogue Nation, producerea de muzică pentru o reclamă Honda, crearea de muzică pentru SMAP și colaborarea cu diverși alți artiști. În septembrie 2021, a lansat albumul Imaginary și a finalizat cu succes un turneu de 20 de spectacole în America de Nord, un turneu de 5 spectacole în Japonia și un turneu de 2 spectacole în Hawaii.

 

Artistul a lansat 13 albume de studio printre care:

NO SLEEP TILL TOKYO (2019). Concertul de lansare a avut loc la stadionul Los Angeles Dodgers
Holy Nights (2020)
Imaginary (septembrie 2021), care a coincis cu un rol de coprotagonist în filmul Netflix KATE.
Tot în toamna lui 2021, a fost în juriul versiunii japoneze a show-ului The Masked Singer, difuzat de Amazon și a finalizat cu succes un turneu de 20 de spectacole în America de Nord, unul de cinci spectacole în Japonia și un turneu de două spectacole în Hawaii.

 

MIYAVI și-a făcut debutul pe marele ecran în Unbroken, produs și regizat de Angelina Jolie, producție nominalizată la Oscar. De atunci, a apărut în: serialul animat ARCANE, decernat cu premiul Emmy, blockbuster-ul din 2017 Kong: Skull Island și în adaptarea live-action a popularei manga Bleach.

Filmografia sa recentă include și filmele Stray (2019) și Maleficent 2 (2020).

 

Alte realizări de ale sale includ aranjarea versiunii japoneze a temei muzicale din renumitul film Mission Impossible – Rogue Nation, producția de muzică pentru o reclamă Honda, crearea de muzică pentru SMAP și colaborarea cu diverși alți artiști.

 

De asemenea, piesele lui fac parte din coloanele sonore ale unor anime-uri celebre ca:

Naruto!, Invaded, Chainsaw Man, Bleach, Spy x Family, My Hero Academia, Blue Lock,

Mob Psycho 100.

 

În calitate de ambasador al mărcii Beats, MIYAVI a apărut în reclame din Japonia și pe panourile publicitare din întreaga lume, în campania Moncler Beyond.

Alte campanii publicitare globale în care a apărut au fost ale mărcilor: American Airlines, Golden State Warriors, Dell Computers și McLaren.

El a fost imaginea Gucci Japan în campania Gucci Off the Grid.

De asemenea, a fost model la Săptămâna Modei Paris 2018, defilând pe podium pentru colecția Y-3 a designerului Yohji Yamamoto și pentru brandul ADEAM.

În 2021, a apărut un model de chitară Telecaster marca Fender cu semnătura lui.

 

Bilete

 

Miyavi

From Wikipedia, the free encyclopedia

Takamasa Ishihara (石原 崇雅, Ishihara Takamasa, born September 14, 1981),[6][4] better known by his stage name Miyavi (雅, Miyabi, stylized as MIYAVI),[4] is a Japanese guitarist, singer-songwriter, record producer, and actor known for his finger-slapping style of playing a guitar.[5][7]

He has been active since 1999, first as guitarist for the visual kei rock band Dué le quartz and then as a solo artist starting in 2002. In 2007, he became a member of the rock supergroup S.K.I.N. and in 2009 founded his own company, J-glam. He toured worldwide several times. In 2022, he became a member of the rock supergroup The Last Rockstars.

In 2014, Miyavi appeared in the motion picture Unbroken, directed by Angelina Jolie, and went on to undertake smaller roles in American productions such as Kong: Skull Island and Stray. Since 2013, Miyavi has been a volunteer at UNHCR, visiting refugee camps around the world.[8] In November 2017, he was appointed an official Goodwill Ambassador.[9]

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?