Concert KEMPES - "Călător prin sufletele oamenilor"

Imagini

Informații

Data: 25 Ianuarie 2023, 21:00 Miercuri

Descriere

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, miercuri, 25 ianuarie, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu Kempes!
" Călător prin sufletele oamenilor " este un spectacol electro-acustic, deosebit și emoționant , in care Ovidiu Ioncu Kempes interpretează cele mai îndrăgite piese intr-o manieră cu totul specială, alaturi de muzicienii Mihai Nenița și Alberto Bolocan.

Ovidiu Ioncu Kempes, cel pe care, așa cum l-a numit unul dintre fani: " cu vocea mare cât o catedrală", este liderul formației KEMPES și solistul alaturi de care formația Cargo s-a consacrat. Talentul și sensibilitatea îi conferă acestui artist o conexiune extraordinară cu publicul, o legătură bine sudată in timp și spațiu.

Mihai Nenița este un foarte bun tehnician al viorii. El este înainte de toate un artist emoționant, care parcă urcă și coboară, din Ceruri aducandu-ne acorduri atât de minunate, de neatins de către oameni.

Alberto Bolocan este un chitarist cu o imensă bucurie de a cânta. Sufletul său reușește să-i smulgă acestui instrument o gamă de culori neașteptate, un sunet cristalin, pur.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- 100 de lei, cu loc VIP în fata scenei
- 80 de lei, cu loc la masa, în sala

Se adauga comisionul de emitere bilet.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 110 de lei, cu loc la masa in fata scenei
- Acces General: 90 de lei, cu loc la masa in sala


Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?