Concert OTHELLO TRIO

Imagini

Informații

Data: 19 Decembrie 2021, 18:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 26 Septembrie 2021, 19:30 Duminică

Descriere

Înființat în septembrie 2017 Othello trio reprezintă o sumă a experienței acumulate în mai bine de 30 de ani de muzică în ceea ce îl privește pe Florentin Milcof aka Othello. Iar subiectul principal al lui Othello nu poate fi decât pianul.
Pianul în blues, marii pianiști de blues din istorie, astfel reieșind proiectul Piano blues made in România, proiect unic în România care dorește să scoată în evidență pianul în blues, chiar în folk sau în subgenuri de confluență. Așadar Othello voce-pian alături de muzicieni cu vechi ștate și multă experiență cum sunt, Daniel Croitoru de la tobe sau Adi Chepa ex-Spitalul de Urgență de la bas. În playlist-ul recitalului Othello trio pe lângă piese ale unor mari pianiști de blues, Memphis Slim, Profesor Longhair, Amos Milburn sau Marcia Ball sunt alături de preluări în limba română sau deopotrivă piese originale, totul într-o manieră nemaintâlnită în peisajul muzical românesc.

Copiii pana la 6 ani beneficiaza de gratuitate
Persoanele cu dizabilitati( pe baza certificatului de handicap) beneficiaza de gratuitate.
Accesul la toaleta se face pe scari.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?