Concert Pop Opera

Imagini

Informații

Data: 3 Decembrie 2022, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Este întotdeauna timpul pentru muzică bună, cu Pop Opera acest lucru devine realitate!
Avem și propunem o nouă linie artistică care va oferi o mare satisfacție spectatorilor care iubesc să cânte bine, cu artiști cunoscuți în toată România Marcel Pavel, Monica Anghel, Cezar Ouatu, Sorina Enea și cu invitați internaționali Jonathan Cilia Faro (USA), Veronica Liberati (Italia) care vor surprinde pentru calitatea înaltă a cantolui
Mari artişti interpretând melodii celebre vă dau întâlnire pe 3 decembrie 2022 la Sala Palatului începând cu orele 20:00. Marcel Pavel, Monica Anghel, Cezar Ouatu, Sorina Enea, alături de Jonathan Cilia Faro, artist italo-american din S.U.A. şi Veronica Liberati din Italia sunt protagoniştii unui spectacol excepțional, în care vor interpreta arii celebre din opere și mari succese ale muzicii pop. Un show plin de momente emoționante, voci cu un timbru vocal excepțional care se vor imbina intr-o armonie deplina ce va da publicului fiori, purtându-l intr-o calatorie pe aripile muzicii internaționale pop - opera!! Marcel Pavel, Monica Anghel, Cezar Ouatu, Jonathan Cilia Faro, Sorina Enea și Veronica Liberati vor fi cu voi pe 3 decembrie 2022 la Sala Palatului din București de la ora 20:00 în
spectacolul “Pop Opera”.

Veronica Liberati s-a prezentat publicului român cu versiunea personală a Buonasera Iubite la Cerbul De Aur 2019, care a oferit o mică avanpremieră a personalității și abilității sale. Jonathan Cilia Faro cantareata italo-american din S.U.A. de peste 20 de ani s-a mutat in Statele Unite unde a devenit un artist cunoscut si apreciat pentru timbrul sau vocal si pentru aceasta face mai multe turnee. Pentru 2022 Jonathan Cilia Faro vine in Europa pentru un turneu alaturi de marele pianist Jesus Molina si va fi prezent pe scena Sala Palatului pentru un spectacol interesant. Cu marea sa energie continuă să cucerească lumea care îi permite să producă proiecte în fiecare an în întreaga lume în 5 limbi și în mai multe stiluri. "Nu fac muzică pentru a deveni celebru; Fac muzică pentru a-i face pe oameni să se simtă bine, pentru a onora trecutul, pentru a sărbători prezentul și pentru a lăsa o moștenire pentru viitor, datorită culturii și muzicii italiene." acesta este gândul său!

Jonathan s-a duelat cu Mari Burelle, Alan Parsons Project, Marc Martel, Michael W. Smith, Annalisa Minetti, Jesus Molina, Vanessa Campagna, Jonathan este gata să dea o altă mare emoție tuturor spectatorilor cu sonoritatea vocii sale inconfundabile, pe 3 decembrie, la Sala Palatului. După București se va întoarce în Statele Unite, unde își va începe Turneul de Crăciun care îl va vedea implicat în 18 concerte de Crăciun cu marea Orchestră Denver Bierman, celebrul trompetist american.


MTIME ENTERTAINMENT.

Reguli de acces decise de către organizator:

1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu excepția cazurilor în care altă variantă este specificată de către organizatori.

2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.

3. Nu înstrăinați biletele în forma lor electronică sau fizică și nu trimiteți către alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul cărora v-au fost trimise biletele pe care le-ați cumpărat.

4. Doar biletele vândute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.

5. În cazul în care se constată că mai multe persoane prezintă același bilet, cu același cod de bare, doar prima persoană care ajunge întâi la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate în eveniment rezervându-și dreptul de a reține celelalte bilete care prezintă un cod de bare deja scanat precum si datele celor care le prezintă pentru a le transmite autorităților competente.

6. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezintă bilete care nu sunt valide sau bilete ale căror coduri de bare au fost scanate în prealabil și care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.

7. Organizatorul are dreptul să anuleze sau să modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 24 ore de începerea evenimentului.

8. În eventualitatea puțin probabilă în care un eveniment a fost amânat/reprogramat din cauze ce nu țin strict de orgazinator, cumpărătorul are dreptul să participe la reprogramarea concertului/evenimentului în baza biletului deja achiziționat și emis în prealabil, dar fără să beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.

9. În cazul de Anulare a unui concert/eveniment din cauze ce țin strict de organizator, cumparatorul are dreptul să ceară înapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade în sarcina organizatorului și se va face direct sau prin intermediul firmelor de ticketing.

10. Organizatorul are obligația de a comunica detaliile despre anularea/amânarea evenimentului și a modalităților de recuperare a contravalorii biletului după minimum 15 zile de la producerea nefericitului eveniment.

11. Este interzis accesul cu: – sticle; mâncare sau băuturi de orice fel; – artificii, arme, obiecte periculoase; – obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); – aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil); – aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;

12. Organizatorii nu vor stoca si nu vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

13. Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

14. Accesul in sala de spectacol se va face conform regulilor sanitare aflate in vigoare.

15. Refuzul prezentării documentelor la intrare in sala de spectacol , are ca urmare anularea de drept a biletelor și pierderea posibilității rambursării contravalorii biletelor. 16. Odată cu achiziționarea biletelor , cumpărătorul a luat act de aceste regulii și se considera ACORDUL DAT pentru respectarea acestora

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?