Concert Pyogenesis + Ohhimark si Taiga Dream

Imagini

Informații

Data: 30 Noiembrie 2022, 19:30 Miercuri

Descriere

Trupa germana PYOGENESIS revine in Romania, dupa aparitia de pe scena Arenelor Romane din primavara, alaturi de Dark Tranquility si Ensiferum. Evenimentul se va intampla la Bucuresti miercuri, 30 noiembrie 2022, in Club Quantic, de la ora 19:30.
In deschidere vor evolua trupele bucurestene OHHIMARK (prog alternative rock) si TAIGA DREAM (post metal alternativ instrumental, o noua trupa in peisajul undergroundului capitalei, la debut)

Considerata a fi printre inventatorii gothic metalului la inceputul anilor '90, trupa Pyogenesis a jonglat intotdeauna cu diverse stiluri muzicale, trecand pe rand sau simultan prin alternative metal, steam punk sau gothic rock. Dupa ce in anii '90 trupa a fost semnata cu celebrul label Nuclear Blast, a concertat pe scenele marilor festivaluri si a lansat o serie de albume extrem de apreciate si in Romania, Pyogenesis a revenit pe scena in 2014, cu un comeback show chiar la Bucuresti, in cadrul festivalului November to Dismember, pentru a se intoarce apoi in tara noastra in 2018, concertand in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi. Cu o noua trilogie steam punk lansata intre 2015 si 2020, alaturi de mai multe videoclipuri foarte vizionate in online si dupa un show incendiar la Arenele Romane, PYO revine pentru a patra oara la sfarsitul acestei luni la Bucuresti.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?