Concert Sonata Arctica

Imagini

Informații

Data: 21 Noiembrie 2022, 19:00 Luni
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Concert Sonata Arctica
Începutul evenimentului:21 Noiembrie 2022, 19:00

Descriere

Sonata Arctica canta pe 21 noiembrie la Bucuresti la Quantic. Invitat special trupa Eleine. Primele 100 de bilete au pret special earlybird.
La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%
Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formatii nordice cu noua albume la activ, urmand ca anul acesta sa fie lansat al 10-lea material discografic. Bazele trupei au fost puse in 1995, formatia fiind cunoscuta atunci sub numele de Tricky Beans iar ulterior Tricky Means.
In 1999 trupa a devenit Sonata Arctica iar in acelasi an au lansat albumul de debut 'Ecliptica'. In cei 20 de ani de activitate formatia a avut turnee alaturi de formatii precum Iron Maiden, Nightwish, Dio, Stratovarius, Ensiferum, DragonForce sau Alice Cooper.
Toamna acestui an va aduce un nou material de studio semnat Sonata Arctica. intitulat 'Talviyo' ce se traduce prin 'Noapte de Iarna'. Acesta va fi lansat pe 6 Septembrie.
Primele 100 de bilete costa 79 de lei, urmatoarele 200 de bilete costa 89 de lei. Apoi, biletele costa 99 de lei in presale si 120 de lei la intrare.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 5 lei.
Se pun in vanzare doar 800 de bilete.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Un eveniment BestMusic Live Concerts

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?