Concert Specii

Imagini

Informații

Data: 16 Septembrie 2022 Vineri
Locul: Wave Club, Str. Montreal, 11, București

Descriere

16 Septembrie 2022, ora 23.00, Club Wave, Piata Montreal 11, te invitam la concert Specii. Accesul se face la ora 23:00.
Concertul are loc in interior.
In zona din fata scenei, nu exista scaune astfel incat spectatorii sa poata dansa in voie.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

Ora acces: 23:00. Ora incepere eveniment:00:30

REGULAMENT ACCES
1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu excepția cazurilor în care altă variantă este specificată de către organizatori, care prezinta codul QR unic.
2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment. Accesul este permis persoanelor cu varsta 18+, accesul va fi permis pe baza buletinului.
3. Nu înstrăinați biletele în forma lor electronică sau fizică și nu trimiteți către alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul cărora v-au fost trimise biletele pe care le-ați cumpărat.
4. În cazul în care se constată că mai multe persoane prezintă același bilet, cu același cod de bare, doar prima persoană care ajunge întâi in club are acces la eveniment, organizatorii rezervându-și dreptul de a reține celelalte bilete care prezintă un cod de bare deja scanat precum și datele celor care le prezintă pentru a le transmite autorităților competente.
5. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezintă bilete care nu sunt valide sau bilete ale căror coduri de bare au fost scanate în prealabil și care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.

6. În eventualitatea în care un eveniment a fost amânat/reprogramat din cauze ce nu țin strict de orgazinator, cumpărătorul are dreptul să participe la reprogramarea concertului/evenimentului în baza biletului deja achiziționat și emis în prealabil, dar fără să beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.

7. Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
8. Refuzul prezentării documentelor la intrarea în club are ca urmare anularea de drept a biletelor și pierderea posibilității rambursării contravalorii biletelor.
9. Odată cu achiziționarea biletelor, cumpărătorul a luat act de aceste regulii și se consideră ACORDUL DAT pentru respectarea acestora.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?