Concert Steve Barakatt

Imagini

Informații

Data: 11 Februarie 2023, 19:00 Sâmbătă

Descriere

După lansarea celebrului său album Néoréalité (lansat la nivel global de Universal Music), Steve Barakatt va prezenta turneul mondial Néoréalité la București sâmbătă, 11 februarie 2023, într-un concert unic la Ateneul Român.
Concertul oferă o călătorie muzicală magnifică prin cele mai apreciate compoziții ale lui Steve Barakatt. El va susține un concert solo de pian de clasă mondială, cu mai multe compoziții de pe cel mai recent album al său, un best-of din lansările anterioare și unele dintre cele mai cunoscute imnuri pe care le-a compus. Imnul UNICEF, care a fost lansat în premieră de la Stația Spațială Internațională în 2009, va fi unul dintre cele mai simbolice și emoționante momente ale concertului, deoarece este interpretat în direct de compozitorul său.

Turneul mondial Néoréalité este prezentat în mai multe orașe din Europa, Asia, Africa și Americi, cu un concert extraordinar la Carnegie Hall din New York, pe 18 martie 2023.

Originar din Québec City, Canada, Steve Barakatt a câștigat recunoaștere internațională remarcabilă pentru sutele sale de producții cu muzicieni de top, mari case de discuri și studiouri de înregistrări renumite din întreaga lume. Timp de mai bine de trei decenii, el a prezentat peste 500 de spectacole live în cele mai emblematice locații din lume. Muzica sa a făcut parte din numeroase evenimente televizate, inclusiv Marele Premiu F1 din Monaco și Cupa Mondială FIFA. Compozițiile sale notabile includ imnul internațional pentru UNICEF, Flying, Rainbow Bridge, Néoréalité și multe altele. În 2020 a devenit artist Universal Music MENA. Steve Barakatt a vandut mai mult de 5 milioane de albume si are peste 200 de milioane de vizualizari pe YouTube

Concertul din România este o producție Rainbow Bridge Story Ltd. Din Hong Kong, în parteneriat cu Societatea Muzicală din România.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?