Concert The Super 4 Live

Imagini

Informații

Data: 7 Decembrie 2021, 19:00 Marți

Descriere

Dupa ce au cucerit inimile a milioane de persoane de pe intreg continentul, a venit si randul romanilor sa-i admire pe talentatii italieni de la The SUPER 4 intr-un eveniment de exceptie pe 7 decembrie, ora 19.00 la Sala Palatului din Capitala.
4 prieteni, 4 voci inconfundabile si 4 povesti impletite intr-un proiect extraordinar.

Gregorio Rega, Francesco Boccia, Salvatore Lampitelli Sabba și Aurelio Fierro Jr sunt numele acestor baieti talentati, finalisti ai concursului X Factor in Romania, ce scriu deja istorie in lumea muzicii.

Cei 4 membri ai grupului au si cariere solo de succes, iar asta au demonstrat de-a lungul timpului. Fiecare a reușit să se impună la mai multe concursuri de profil, înainte să se găsească.

Francesco Boccia a compus hitul Grande Amore. Care a obținut recunoașterea nationala la Festivalul Sanremo în 2015 și, tot în același an, a fost alegerea Italiei pentru Eurovision în interpretarea celebrului grup IL VOLO, melodia ajungând astfel cunoscută pe întreg mapamondul. Dealtfel, Francesco este o prezență cunoscută în Festivalul Sanremo, obtinând premiul III pentru piesa Turu Turu încă anul 2001, în timp ce nici anul acesta nu s-a lăsat mai prejos cu piesa "Quando ti sei innamorato" interpretată cu mare succes de Orietta Berti.

Gregorio Rega are 33 de ani a participat în anul 2015 la concursul Vocea Italiei, în echipa faimoasei Noemi, ulterior însoțind-o pe aceasta timp de doi ani în toate turneele din țară ca lider backing vocal. El este și câștigătorul concursului ”All Together Now”din Italia în anul 2019, a participat anul acesta cu rezultate deosebite la acelasi concurs din Rusia, iar in prezent este fondatorul scolii Dharma Music Lab.

Salvatore Lampitelli Sabba, sau simplu Sabba, așa cum este cunoscut in cariera solo, este câștigătorul concursului ‚”The winner is..’’ organizat de Canale 5, are deja două albume cu mare priză la public iar în prezent lucrează la un album împreună cu producatorul unor discuri de paltină, Massimo D’ambra, „ Ca sa fiu sincer, mă regăsesc cu ușurință în definițiile de cântăreț și compozitor. Mi-am făcut școala direct pe teren, luptându-mă cu numeroasele dificultăți pe care le întâmpini atunci când nu ai timp de pierdut și trebuie să produci imediat ceva pe plan profesional”, scrie el în descrierea site-ului său.

De cealaltă parte, Aurelio Fierro Jr. provine dintr-o familie de artiști și a copilărit printre discurile de vinil ale bunicului său, Aurelio Fierro sr. La vârsta de 14 ani și-a început cariera ca multi-instrumentist și cântăreț. Curând, a ajuns pe scene importante și în anii următori s-a alăturat mai multor grupuri. Intre anii 2003-2009, Aurelio Fierro a facut parte din distribuția musicalului ”Notre Dame De Paris”, interpretând rolul Clopin Trouillefou. A dus cântecele italiene și napoletane pe marile scene ale lumii în turnele internationale din Japonia si Taiwan împreună cu tatal său, Fabrizio Fierro.

„Suntem peste masura de incantati pentru ca putem canta pentru voi la Sala Palatului pe 7 decembrie, in primul nostru concert din Romania! Va asteptam cu drag si va promitem o seara de neuitat! ”– The Super 4

Date fiind noile reglementări în vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente:
- dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
- dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?