Concert VLAD - Primul pas | Lansare album

Imagini

Informații

Data: 26 Mai 2023, 20:00 Vineri

Descriere

Momentul mult așteptat a sosit! Vineri, în data de 26 mai, veți putea asculta NOUL album solo, intitulat VLAD - „PRIMUL PAS”.
Pentru a sărbători lansarea acestuia, am organizat un concert la care veți putea asculta în PREMIERĂ piesele lui VLAD, dar și câteva dintre cele mai îndrăgite compoziții muzicale din repertoriul său.

”Muză-mă”, ”Nisipul se învârte când te simți mișto”, și ”Murphy” sunt câteva dintre piesele ce vor fi incluse în noul album.

Nu uitați, împreună vom face PRIMUL PAS – 26 MAI, ORA 20:00 la KATZ GASTROLAB!

Va fi un concert plin de emoție, de care vă veți aduce aminte mult timp! Știți și voi, primul pas nu se uită niciodată!

Despre VLAD...

VLAD este un artist talentat care a început să cânte la vârsta de 10 ani, devenind solist vocal la vârsta de 15 ani. Este cunoscut pentru timbrul său vocal distinctiv, care se potrivește perfect genului musical blues-rock și este un compozitor prolific, scriind versuri și compunând muzică.

A fost membru fondator al trupelor Blue Night Shadow și Blue 420, a cântat la chitară în trupele Mike Godoroja & Blue Spirits și „Sfera”, iar în prezent este solist vocal și chitarist în proiectul muzical „DOARMUZICA” – Monica Odagiu & Vlad Nicolici și în trupa de muzică pop-rock – R.U.A. (Royal Unknown artist).

A participat la Gala Premiilor Cerbul de Aur 2019, prezentând un moment al musical-ului „We will rock you”, regizat de Răzvan Mazilu. Iar ediția trecută, din anul 2022, a impresionat juriul și publicul emisiunii-concurs „VOCEA ROMÂNIEI”, ajungând în etapa live-urilor și trecând prin echipele antrenorilor - Denis (The Motans) și Smiley & Theo Rose.

Pentru rezervări ne puteți contacta la 0765 855 702.

Adresă: Katz Gastrolab - Str. Poiana Narciselor 1, București

Foto afiș: Cătălina CM
Afiș: Bianca Sauciuc

Event by Breasla Actorilor

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?