CRAZY CHRISTMAS cu The Groovy Bastards

Imagini

Informații

Data: 10 Decembrie 2021, 19:00 Vineri

Descriere

The Groovy Bastards este o trupă jazz-funk alcătuită în București, din Ioana Vișinescu - voce, Andrei Bălașa - chitară, Șerban Mateescu - bas și Theo Ionescu - tobe.
Printre realizările acestei formații se numară premii la Festivalul de Jazz din Sibiu, Festivalul de Jazz din Târgu-Mureș, participarea ca invitați la Festivalul de Jazz din Bulgaria, „Ruse Jazz Festival”, dar și concerte numeroase prin diferite colțuri ale țării, precum și posibilitatea de a cânta în deschiderea unor artiști de talie internațională precum Marco Mendoza, Bumblefoot, Rosenberg Trio iar în 2021 la Csiki Jazz Festival-Miercurea Ciuc în deschidere la Roberto Fonseca Trio (Cuba). În 2017 sunt câștigătorii categoriei „Revelația anului” la Gala Premiilor de jazz-Premiile Muzza, iar în anul 2019 sunt nominalizați la categoria „Formația Anului” în cadrul aceleiași Gale.

Repertoriul formației cuprinde piese de o mare diversitate stilistică: blues, soul, funky, balade, swing, R & B, pop, fusion, aranjate muzical într-o manieră proprie, spectaculoasă și, desigur, cîteva compoziții proprii de o mare originalitate și cu un puternic impact la public.

Profilul muzical al trupei este dat pe de o parte de prezența scenică antrenantă a solistei, dar și de farmecul și vocea deosebită a acesteia, iar pe de altă parte de virtuozitatea improvizatorică a intrumentiștilor respectivi.

În acest an își propun să lanseze un prim CD care e déjà înregistrat, doar urmeză să fie masterizat și editat.

În vara aceasta au fost invitați să concerteze la cîteva importante festivaluri internaționale precum Ineu-Reghin (invitație onorată) și Danube Jazz & Blues Festival-Galați (invitație din păcate ratată…cu cîteva zile înainte de eveniment s-au îmbolnăvit de Covid doi membri ai trupei…)

Cît despre concertul special de Crăciun-CRAZY/JAZZY CHRSITMAS, trupa The Groovy Bastards se rezumă la cîteva cuvinte:

“Va fi haios, frumos și valoros, dar nu și…păcătos…că nu vrem să-l supărăm pe…Christos ! Restul veți descoperi, sperăm cu plăcere, în seara concertului !”

Așadar, vă invităm să urmăriți un nou concert/proiect/eveniment/show cu multe surprize de sezon marca THE GROOVY BASTARDS !

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?