Deep Purple

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informaţii

Data: 13 Mai 2017, 17:00 Sâmbătă
Preţ: 130 - 350 Lei
Locul:Bucureşti, Romexpo Bucureşti

Descriere

Sâmbătă, 13 mai 2017, de la ora 17:00, Deep Purple susţine un concert în parcarea A a complexului Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneului „The Long Goodbye”, în care îşi promovează cel mai nou album, „Infinite”.

După concertele 2013 şi 2014, celebra trupă de hard rock revine în România pentru un nou spectacol. Pentru show-ul de anul acesta, britanicii pregătesc un playlist care va cuprinde atât hituri celebre, cât şi piese de pe cel mai recent material al lor, „Infinite”. De asemenea, artiştii promit un show plin de surprize, printre care şi o serie de invitaţi speciali.

Noul album se va lansa pe 7 aprilie 2017, iar începând cu luna mai, acesta va fi promovat în toată Europa, în cadrul turneului „The Long Goodbye”. Pentru a nu-şi lăsa fanii să aştepte prea mult până în primăvară, trupa a anunţat că va lansa primul single de pe album pe 20 ianuarie.

Înfiinţată în 1967, Deep Purple este una dintre cele mai cunoscute trupe britanice de rock, care a debutat cu albumul „The Shades of Deep Purple” (1968). Muzica formaţiei cuprinde un mix de stiluri muzicale din zona rock, printre care: hard rock, heavy metal, blues rock, progressive rock şi psychedelic rock.

Până în prezent, grupul a lansat 19 materiale de studio, peste 35 de albume live şi peste 20 de compilaţii. „Smoke On The Water”, „Child In Time”, „Soldier of Fortune”, „When A Blind Man Cries” şi „Perfect Strangers” se numără printre cele mai cunoscute piese ale sale. De-a lungul carierei lor, britanicii de la Deep Purple au colaborat cu mai mulţi artişti de renume, printre care: Ozzy Osbourne, Kiss, Iron Maiden, Led Zeppelin şi Black Sabbath.

În 2016, trupa a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame. De asemenea, pentru întreaga sa carieră, formaţia a primit numeroase premii printre care şi „Legend Award” la gala de premiere World Music Awards din 2008.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?