Diana's Roads

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Iulie 2019, 19:30 Sâmbătă
Preț: Intrare liberă

Descriere

După ce a încântat fanii Linkin Park din lumea întreagă prin coverurile sale pline de emoție, Diana Ciobotea aka Diana's Roads vă invită la concertul său de debut, sambătă, 27 iulie 2019 la Hard Rock Cafe Bucharest.
Veți asculta piese din repertoriul Linkin Park, Grey Daze, Dead By Sunrise, Stone Temple Pilots în varianta acustică, precum și single-ul ei de debut - "Deadly Sunrise", un featuring cu celebrul bassist american din trupa Grey Daze - Mace Beyers.
YouTube: https://www.youtube.com/dianasroads
Diana’s Roads a început ca un proiect muzical și de călătorii dedicat regretatului solist al trupei Linkin Park - Chester Bennington, prietenul și mentorul Dianei din ultimii cinci ani, care i-a observat talentul în cadrul unui eveniment privat dedicat lansării celui mai recent album al trupei – “One More Light” în Hamburg, Germania.
Chester a împărtășit atunci microfonul său cu ea pentru piesa “Battle Symphony”, pentru ca doar două luni mai târziu să o facă din nou, de data aceasta la Berlin, unde au cântat împreună “Heavy”, cu Diana în locul Kiiarei, realizând un duet memorabil pentru cei 30.000 de spectatori veniți la concert.

Program eveniment:
- Orele 19:30 - 20:30: fanii pot depune flori și lumânări la chitara Hard Rock Cafe din Parcul Herăstrău, în amintirea lui Chester;
- Orele 21 - 21:40: Diana's Roads Acoustic Show - pe scena din interiorul restaurantului.

Accesul la eveniment este gratuit.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?