Doar Muzica - Monica Odagiu & Vlad Nicolici

Imagini

Informații

Data: 14 Mai 2022, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Pe 15 Aprilie Monica Odagiu & Vlad Nicolici concerteaza La Mama - Clubul taranului. Invitat special: Ana Odagiu.
Monica Odagiu este actriță și cântareață.
Cânta la pian de la vârsta de cinci ani, castigând premii la numeroase concursuri, atât în țara cât si în străinătate.
La vârsta de 11 ani își făcea primul band de cover-uri Janis Joplin, iar la 13 ani și-a descoperit pasiunea pentru actorie făcând parte din primul serial muzical românesc “Pariu cu viața”, care a fost un fenomen la vremea respectivă.
În anul 2020 a absolvit Universitatea Naționala de artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, iar în prezent o puteți vedea în mai multe spectacole de teatru în București, sau în sketch-urile comice cu “Marcela & Gioconda” alături de sora ei, Ana Odagiu.

Vlad Nicolici este fratele Monicăi din alta viata. Vlad este actor și muzician.
Cântă la chitară de la vârsta de 10 ani, iar ca solist vocal de la 15 ani și a făcut parte din proiecte de muzica blues, blues-rock, pop-rock.
Este membru fondator al trupelor Blue Night Shadow și Blue 420, unde era chitarist, solist și compozitor. În prezent este chitarist în trupa pop-rock R. U. A. ( Royal Unknown Artist).
In anul 2019 a absolvit Universitatea de arta Teatrala și Cinematografica I. L. Caragiale, ulterior a facut parte din distribuțiile câtorva musicaluri de succes din România, precum "We will rock you", "Scripcarul pe acoperis",iar acum este actor angajat al Teatrului Bacovia, din Bacău.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?