Doina Lavric-Parghel

Imagini

Informații

Data: 28 Noiembrie 2022, 19:00 Luni

Descriere

Fundația MUZZA în colaborare cu Muzeul Național al Țăranului Român, organizează luni 28 noiembrie a.c. ora 19.00 în Studioul “Horia Bernea” un recital cu Doina Lavric-Parghel-voce și cobză.
Evenimentul, intitulat „Lumea, odată ca niciodată...”, este prilejuit de Ziua Bucovinei, chiar 28 noiembrie și Ziua Națională a României-1 decembrie.

Creația vestimentară este semnată de Victoria Zidaru.

Prețul biletului de intrare este de 40 ei.

Biletele se pot procura prin www.iabilet.ro

Doina Lavric-Parghel este recunoscută ca fiind "un artist de nișă", adresarea sa țintind un grup restrâns de spectatori, oarecum inițiați. În ciuda acestui "avertisment", descoperi, văzând-o și ascultând-o pentru prima oară, că, într-un fel, tu o cunoști de foarte, foarte multă vreme. Asta vei realiza, oarecum surprins, urmărind spectacolul din Studioul "Horia Bernea": o voce caldă povestește și cântă, cântă și povestește, tot îndemnîndu-te să-ți amintești, să-ți reamintești...

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?