Dordeduh / Eternal Fire (lansare de album)

Imagini

Informații

Data: 9 Decembrie 2023, 19:00 Sâmbătă

Descriere

Final Step Productions prezinta dordeduh si Eternal Fire live in Quantic Club, Bucuresti | 09.12.2023!
In cadrul acestui eveniment, formatia bucuresteana Eternal Fire isi va lansa primul album de studio intitulat “Architect Of Decay”, iar invitati speciali si headlineri vor fi timisorenii de la dordeduh!!!
Biletele sunt disponibile prin intermediul platformei iabilet.ro si au urmatoarele preturi:
70 RON - presale pana pe 08.12.2023
90 RON - la acces si online pe 09.12.2023
Eternal Fire (Melodic Black Metal) a luat fiinta in anul 2013, in Bucuresti, iar un prim material discografic, EP-ul “Beyond Frozen Streams” a vazut lumina zilei in anul 2015.
De la infiintare si pana acum, trupa a sustinut peste 30 de concerte, impartind scena cu nume ca Dark Funeral, Negură Bunget, Carach Angren, Machiavellian God, Bucovina sau Christ Agony.
Dupa o pauza concertistica de patru ani, dedicata compunerii si inregistrarii noului material discografic, Eternal Fire a revenit pe scena in mai 2023, in cadrul festivalului Metalhead Meeting!
Albumul “Architect Of Decay” reprezinta un salt major fata de EP-ul “Beyond Frozen Streams” atat prin conceptele abordate, cat si prin dezvoltarea si promovarea unei noi si originale identitati muzicale. Albumul contine 9 piese conceptuale, care spun o poveste despre viata, moarte si reinviere, vazute ca etape ale drumului spre cunoastere si iluminare, alaturand riff-uri complexe si rapide cu elemente melodice si atmosferice, punctate de pasaje vocale agresive.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?