E.M.I.L. acustic

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 Iulie 2021, 20:30 Vineri
Locul: Gradina Casei Universitarilor, Bucuresti

Descriere


Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore.
Formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg Live (Costinesti) și altele. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea DVD-ului “10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități”. Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music România și intitulându-se I M E N S.
În noiembrie 2017 E.M.I.L. au revenit cu un nou videoclip, „Camarazi”, care a fost filmat în cadrul unul live performance special alături de fanii trupei, și i-au urmat o serie de alte single-uri precum „Cosmos” și „Încrederea e un joc”. În iunie 2020, E.M.I.L. au înregistrat sesiunea Live In the Box în depozitul Music Gear – care poate fi vizionată pe platforma Overground Showroom.
E.M.I.L.
Line-up
Sorin – voce
Vlad – voce
Gabi – chitară
Barbu – bass
Chester – tobe
Discografie
Cocktail verde (EP, 2002)
Rom, fum și vanilie (CD, 2005)
Știu, ți se pare absurd… (CD, 2009)
I M E N S (CD, 2015)
Videoclipuri
Cosmos – 2018: https://youtu.be/ZGCHAWD7U6E
Camarazi – 2017: https://youtu.be/ZrETJm-D9Co
Eroi (lyrics video) – 2016: https://youtu.be/z5NmMLCzGk8
2006 feat. Stoe Toxxic – 2016: https://youtu.be/Cjh2ArIdyCk
015: https://youtu.be/_x2AwBwbY8U
Suntem peste tot – 2013: https://youtu.be/4l0O1yVsgAg
Barfly – 2009: https://youtu.be/fesltF_5RWc
Da vrei – 2005: https://youtu.be/-r9Hv5uYjOQ
BILETE
myStage
https://www.mystage.ro/spectacole/emil-acustic-2824/
Eventbook
https://eventbook.ro/music/bilete-emil-acustic-unteatru
TomTix
https://www.tomtix.ro/evenimente/9227-emil-acustic
Biletele digitale îţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare.

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?