EUROPAfest - OPENING GALA CONCERT

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 - 19 Mai 2018

Descriere

10 Mai - EUROPAfest
OPENING GALA CONCERT

Spring on Jazz & Blues notes
20:00 | Teatrul Odeon

un Festival in miniatura!
jazz, blues, pop si clasic intr-un singur concert

MEL HAYES | Marea Britanie
DAN PAPIRANY | Israel, Australia
Jeunesses Prizewinner - IACOB LAURA HELENA | Romania
BLUESETTE DUO feat. ROXANA STROE | Romania

MEL HAYES a lucrat ca muzician de la varsta de 12 ani, cantand in baruri si cluburi populare. De-a lungul anilor, a avut peste 1000 de spectacole atat in Marea Britanie, Europa, cat si in SUA, plus numeroase alte aparitii la televiziune si radio. Artista este, de asemenea, membru al Uniunii Muzicienilor si Taxi Music Los Angeles (muzica pentru T.V si Film).

DAN PAPIRANY este un pianist si un compozitor care urmareste sa interpreteze piese muzicale cu o frazare melodica deosebita si o armonie aparte. Trio-ul condus de artist a inregistrat albumul lor de debut denumit “Session One” in 2004, fiind atunci nominalizat pentru a castiga la New Zealand Music Awards. In 2016, Dan a sustinut un concert pe scena EUROPAfest impreuna cu trupa sa iar anul acesta este invitat sa revina ca jurat al competitiei Bucharest International Jazz Competition 2018.

IACOB LAURA HELENA a inceput sa studieze vioara de la varsta de 5 ani si de atunci, muzica a fost intotdeauna prioritatea ei numarul unu. Ghidata de pasiunea sa, Helena a participat la numeroase competitii nationale si internationale, devenind laureata a Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti.

Cand cei de la BLUESETTE DUO au cantat separat, pe afis scria “Romeo si Julieta”, “Rocky Horror Picture Show”, Jazzappella, Hot Club de Bucharest, “PROMS Jazz & Classic” sau Black Cat Bone, T.O.N.E. ori “Let The Good Times Roll” cu Big Band-ul Radio Romania; de cand canta impreuna, s-au legat prin numele unui celebru standard de jazz, cultivand dragostea pentru blues autentic. Bluesette Duo vine la EUROPAfest avand-o ca invitata pe Roxana Stroe.

Opening Gala Concert deschide Festivalul International EUROPAfest 2018, 10-19 mai - Bucuresti & Sibiu.

Festivalul are un concept unic, fiind singurul eveniment din Romania care reuneste jazz, blues, pop si muzica clasica. Sub sloganul „It’s all about live, quality music!” peste 300 de artisti din 26 de tari vor evolua pe scenele din Bucuresti si Sibiu, atat in sali de concert traditionale, cat si in spatii neconventionale.
Opening Gala Concert da startul la 10 zile de muzica de calitate - concerte, recitaluri, interpretari de virtuozitate, jam sessions, workshopuri si master-classes.

EUROPAfest a fost primul eveniment din Romania care a primit Inaltul Patronaj al Casei Regale, acum 14 ani.
In 2015 a primit titulatura EFFE - Europe’s Finest Festivals din partea Comisiei Europene si Parlamentului European.

BILETE - sunt puse in vanzare
Categoria I – 40 lei
Categoria II – 20 lei
Se pot achiztiona de la Teatrul Odeon – casa de bilete sau online.

Participantii la Caffe festival Ibis au la dipozitie toate ingredientele pentru a-si construi amintiri frumoase, ascultand muzica de calitate, largindu-si cercul de cunostinte si interactionand live cu artistii. Caffe Festival este mai mult decat un mix de evenimente, este o stare de spirit. Lasa-ti telefonul si agenda, desfa-ti cravata si gusta aroma muzicii de calitate.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?