EYEDROPS • Silent Concert & Silent Party

Imagini

Informații

Data: 20 Septembrie 2023, 20:00 Miercuri

Descriere

EYEDROPS au inventat conceptul de silent concert in 2017, din dorința de a cânta acolo unde în mod normal nu se putea cânta. După primul concert silent de pe terasa Expirat, conceptul i-a purtat la TedX, unde au povestit despre ce înseamnă un astfel de concert. Pe 20 septembrie, avem șansa de a trăi în aer liber experiența silent într-un concert marca EYEDROPS, pe cât de intim, pe atât de proaspăt, urmat de un silent party (mai mule detalii despre party, în curând).
EYEDROPS sau “picături pentru al treilea ochi”, sunt patru băieți care se descriu că fiind "Visători pragmatici, punkiști pacifiști, hipioți nervoși, melancolici progresiști, introverți gălăgioși". Concertele lor au fost descrise ca fiind în mod paradoxal energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare sinceritate.

Ce este un concert silent?
Un concert silent este un concert pe care îl putem auzi doar în căști. La intrare, veți primi câte o cască wireless. Tot cu ea pe urechi vom rămâne și pentru party-ul de după, unde surpriza este existența a mai multor canale cu muzică, dintre care putem alege.

Un eveniment marca BandBook by Munteanu

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?