Fleshgod Apocalypse, Omnium Gatherum

Imagini

Informații

Data: 22 Octombrie 2022, 19:30 Sâmbătă

Descriere

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
85 lei, 59 lei – Early Bird / Sold Out
85 lei, 69 lei – Presale 1 ( 50 de bucăți)
85 lei, 79 lei – Presale 2 ( preţ redus până pe 21 octombrie 2022, inclusiv)
85 lei – Normal Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Taxa de procesare: 6 lei / bilet

Fleshgod Apocalypse, Omnium Gatherum la Club Quantic din București
Data: Sâmbătă, 22 octombrie 2022

22.10.2021 – Comunicat Promusic Events & Maximum Rock:
Formația italiană FLESHGOD APOCALYPSE va susține un turneu prin Europa în perioada septembrie – noiembrie 2022. Inițial, trupa ExDeo a fost invitată să participe în cadrul acestui turneu programat inițial pentru 2021 (reprogramat din cauza pandemiei de coronavirus pentru 2022) însă, din motive ce țin strict de formație, prezența acesteia pe scenă nu va mai fi posibilă în cadrul acestui turneu.
Noua formație invitată să se alăture italienilor de la Fleshgod Apocalypse pentru turneul din 2022 este OMNIUM GATHERUM, din Finlanda.
În cadrul concertului din România (22.10.2022 – Quantic Club din București / 23.10.2022 – /Form Space din Cluj-Napoca) vor mai cânta formațiile: Chaoseum (Elveția) și Irony Of Fate (Elveția)

Biletele achiziționate până în acest moment rămân valabile pentru noile date de concert.
Persoanele care doresc rambursarea biletelor achiziționate o pot face în termen de 30 de zile de la anunțui prezentului comunicat, respectiv până pe data de 20 noiembrie 2022, printr-un email trimis la contact@ambilet.ro.

Maeștrii italieni ai death metalului orchestral revin în România pe 22 octombrie 2022 în clubul Quantic alături de invitații speciali Ex Deo. Concertul face parte din turneul „Veleno Across Europe 2022”, destinat promovării ultimului material discografic al trupei.

În ultima vreme Fleshgod Apocalypse și-a făcut un obicei din a veni în România aproximativ din 2 în 2 ani, ultima dată fiind prezenți la Rockstadt Extreme Fest 2018, înainte de asta la Metalhead Meeting Warm Up Party 2016 alături de Ensiferum, iar în 2014 tot la Rockstadt Extreme Fest.

În 2020, Fleshgod Apocalypse revine în România pentru a-și promova ultimul material discografic, „Veleno”, lansat pe 24 mai 2019 via Nuclear Blast. După trei ani de la ultimul album, „King” (2016), Fleshgod Apocalypse aduc publicului un album otrăvitor – de unde și denumirea de „Veleno”, care în italiană înseamnă „venin”. Mixat și masterizat de Jacob Hansen (Volbeat, The Black Dahlia Murder, Epica), întreaga producție a albumului a durat trei luni. Partea de „metal” a pieselor a fost înregistrată la Bloom Recording Studio și Kick Studio în Roma, iar partea de orchestră în Perugia la Musica Teclas Studio.

„Veleno e cel mai spontan album pe care l-am făcut vreodată,” spune multi-instrumentalistul Francesco Paoli. „Am fost mereu foarte sinceri cu muzica noastră, dar sinceritatea nu înseamnă că ești complet spontan. De exemplu, n-am înregistrat niciodată o notă fără să fim siguri 100% de ea. Dar să-ți lași inspirația să curgă liberă fără vreun fel de restricție de program sau de lineup, e cu totul altă treabă. Adică am experimentat în trecut cu niște piese, dar uneori se simte de parcă e nevoie să te cenzurezi într-un fel. În unele zile vii cu o idee super, dar, dintr-un anumit motiv, crezi că e „prea mult” pentru muzica ta și arunci totul. Deci lipsa limitelor, experimentarea, un proces inevitabil pentru a ne redescoperi rădăcinile… toate acestea ne-au adus la cea mai frumoasă muzică pe care am produs-o vreodată.”

Omnium Gatherum este o formație înființată în 1996, cunoscută publicului din România datorită concertelor susținute în țara noastră de-a lungul anilor.
Formația are deja la activ 8 materiale discografice, însă, pentru 5 noiembrie 2021, finlandezii au anunțat lansarea unui nou produs discografic intitulat “Origin”.

Pe 14 octombrie, Omnium Gatherum a lansat videoclipul “Fortitude”, piesă extrasă de pe viitorul material discografic.

 

 

Chaoseum este o formație elvețiană de Modern Metalcore formață în 2018.

Chaoseum – Smile Again (Official Video)

 

 

 

 

Irony Of Fate este o altă formație elvețiană, formață în 2014, însă adeptă a sonorităților Melodic Death, ce o are la voce pe Cveti Stojmenova

 

 

 

* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

 

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?