Friday Night Live Blues cu: Vali Racila, Raul Kusak si Hanno Hofer

Imagini

Informații

Data: 20 Mai 2022 Vineri

Descriere

Pe 20 mai, „greii” blues-ului românesc se adună pentru a doua oară la Quantic, formând un trio pe care nu ai cum să îl ratezi: Vali Răcilă, Raul Kusak și Hanno Höfer. „SirBlues” Vali Răcilă nu mai are nevoie de nicio introducere. Inspirat de trupele blues ale anilor 70, Vali Răcilă s-a apucat de cântat încă din liceu, iar restul e istorie. Și istoria se trăiește la Quantic, pe 20 mai.
Hanno Höfer e deja de-al casei. De abia l-am ascultat în formula Nighlosers, pe scena Quantic, iar acum revine pentru un concert inedit și foarte rar de prins live.
Trio-ul e completat de Raul Kusak, pianist îndrăgit printre consumatorii de blues, jazz, folk și multe alte genuri muzicale și un etalon al muzicii blues, prezent pe la toate festivalurile de profil din țară.
Vali Răcilă - chitări, banjo, voce
Raul Kusak - pian, acordeon, melodică, voce
Hanno Höfer - chitări, lap steel, muzicuță, voce
Program eveniment:
19:00 – Acces public
20:00 –> Concert -> Vali Racila, Raul Kusak si Hanno Hoefer
* Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.
Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.
Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.
În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?