Fuego - Simfonic

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 7 Iunie 2020, 20:00 Duminică

Descriere

CONCERTUL LUI FUEGO DE LA SALA PALATULUI A FOST REPROGRAMAT PENTRU 7 IUNIE 2020, ORA 20.00! BILETELE RĂMÂN VALABILE!

După cum bine știți, Ministerul de Interne a dispus măsuri speciale obligatorii de protecție împotriva Coronavirusului, interzicând toate manifestările publice ce depășesc 1000 de persoane. Așa se face că spectacolul “SIMFONIC” al lui Fuego, de la Sala Palatului, din 22 martie nu se va mai desfășura la acea dată, acesta fiind reprogramat. Noua dată a concertului la care artistul își așteaptă publicul este 7 iunie 2020, de la ora 20.00, la Sala Palatului din București.

Concertul este aproape sold-out, astfel că toate biletele rămân valabile, fără nici o problemă! Admiratorii artistului nu trebuie să-și facă nici un fel de grijă pentru că interpretul lor preferat le pregătește surprize unice pentru acea dată, anunțând invitați speciali, dar și o prezentare ... altfel. Pe scenă, alături de Fuego, vor fi peste 130 de instrumentiști și anume Orchestra Metropilitană București și Corul Accoustic, ambele dirijate de Daniel Jinga, dar și invitați speciali, total neașteptați.

„Din păcate, trebuie să ne supunem, să ne protejăm și să găsim rezolvări rapide! Pentru că măsurile sunt obligatorii, am fost și noi forțați să amânăm pentru 7 iunie concertul, asta deși eram în linie dreaptă cu toate pregătirile, cu repetițiile, cu investițiile făcute deja în această producție impresionantă în care sunt implicate numeroase forțe, mulți oameni pe scenă, partituri noi, reorchestrații simfonice, invitați neașteptați, scenotehnică din Basarabia, filmare 4 K, dansatori performanți, dar și pe mine în ipostaze noi! Fiind un perfecționist, respectându-mi publicul, am început să lucrez încă din decembrie, acum fiind aproape de ultimele detalii, făcându-mi inclusiv ținutele pentru concert, colaborând cu designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu, pentru acest proiect unic, un spectacol pop-simfonic cu sonorități dintre cele mai neașteptate și duete inedite! Asigur publicul meu drag că nu există nici o problemă legată de bilete și le mulțumesc pentru înțelegere și pentru faptul că-mi vor fi alături pe 7 iunie, de la ora 20.00, la Sala Palatului!” (Paul Surugiu-Fuego)

Fuego a dezvăluit și unul din cei șase invitați speciali care vor păși pe scenă alăturide el. Este vorba de marea doamnă FELICIA FILIP, una dintre cele mai apreciate soprane ale românilor, actualmente manager al Operei Comice pentru Copii din București. Aceasta a acceptat cu bucurie invitația artistului și împreună au pregătit ceva nemaipomenit, atipic, din zona clasică! Surprizele se vor ține oricum lanț, într-o feerie a primăverii, cu momente unul și unul! Bilete se pot achiziționa de pe Startickets.ro, Ticketstore.ro.

Paul Surugiu-Fuego surprinde din nou! Acesta pregătește un proiect grandios, o feerie a muzicii înalte, într-o interpretare și-o formulă de excepție. Astfel, pe 22 martie 2020, de la ora 20.00, Fuego vă așteaptă la Sala Palatului din București, cu un concert fenomenal – „SIMFONIC”. Veți avea ocazia să-l vedeți și să-l ascultați pe marele artist într-o altă prezentare, diferită de tot ce știți până acum despre el. Celebrele sale piese, melodii de colecție, cântecele care l-au consacrat în cei 25 de ani de carieră se vor auzi diferit, în variantă simfonică, cu orchestrații spectaculoase.

Biletele sunt disponibile si pe https://startickets.ro/FUEGOSIMFONICLASALAPALATULUI/21271

Show-ul va fi realmente colosal, cu peste 100 de oameni pe scenă, cu elemente speciale și multă emoție. Paul Surugiu va fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, condusă de maestrul-dirijor Daniel Jinga. De asemenea, pe scenă va fi prezent și Corul Accoustic, în formulă de 50 de interpreți, alături de care Fuego va cânta într-o reverie a muzicii, o poveste despre frumos, despre dragoste, despre puterea pe care sunetele o au asupra noastră. Spectacolul va avea mai multe surprize formidabile, de la noutăți muzicale, sonorități pline de patos și putere, până la invitați speciali și duete inedite!

Fuego este artistul independent care reușește, de 25 de ani, să fie în preferințele publicului român, ajungând unul dintre cei mai iubiți și apreciați soliști ai țării noastre, fiind și „ARTIST AL POPORULUI” Republicii Moldova, cea mai înaltă distincție în statul basarabean. Cu o voce caldă, fenomen, el a realizat numeroase proiecte speciale, diverse, demonstrând că le poate face pe toate și bine, cântând toate genurile muzicale cu ușurință, fiind și actor, pictor și moderator TV, realizând celebrul show de la TVR 2 – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, în fiecare duminică, la ora 15.00. Nu ratați așadar, evenimentul primăverii, o seară a muzicii de calitate, cu accente simfonice și cu nenumărate momente care vă vor surprinde!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?